Festivali korraldajate sõnul on lisaks mitmekülgsele helide spektrile pandud varasemast rohkem rõhku kunstilisele ja visuaalsele küljele, seades eesmärgiks tugevdada Riia positsiooni rahvusvahelisel elektroonilise muusika kaardil. BOĻŠEVIČKAst võib saada kommunikatsiooni magnet kunsti-ja kultuurihuvilistele, bolshevikele ja reivaritele. Möödunud aastal külastas UNDER festivali 2500 inimest, seekord oodatakse ligi 3500 pidutsejat.

Sel reedel, 18. mail, toimub aga Tallinnas ööklubis 9/11 UNDER festivali amelik 2-saaliga eelpidu, kus lisaks kodumaisele raskekahurväele astuvad üles DJ-d Ksenia Kamikaza Lätist ja Charch Gruusiast.

Ksenia Kamikaza on DJ, produtsent, plaadifirma omanik, saatejuht, klubi manager, kuraator, organisaator, kahe lapse ema ja ennekõike pidutseja, kes on töötanud või DJ dekke jaganud selliste nimedega nagu Deadbeat, Smash TV, Stewart Walker, Pan/Tone, Funk D'Void, Agaric, Alexkid, Andre Lodemann, Dirk Leyers, Jonas Kopp.

Ksenia on mänginud sellistes klubides nagu Fabric / London, Kater Blau, Suicide Circus / Berlin, Dommune, Circle / Tokyo.