Rise Againsti riietusruumi on palutud 72 pudelit mullita vett, 12 purki suhkruvaba Red Bulli, 1 pudel Jack Danielsi, 1 liiter apelsinimahla, 12 purki Coca-colat, 12 purki Sprite'i jne. Lisaks juustulõike, maasika- ja vaarikamoosi, puuvilju. Bänd on palunud korraldajail organiseerida ka lõuna- ja õhtusöök.

Chicagost pärit Rise Againsti viljeleb meloodilist punki. 1999. aasta alguses Transistor Rovolt nimega alustanud bändi tõus maailma tippu on olnud kiire. Rise Against on ilmutanud viis stuudioalbumit, millest viimatine (2008) kannab nime "Appeal to Reason". Rise Against on tuntud kui tugevate sotsiaalseste ja poliitiliste arvamuste edastajana. USA presidendi valimiste aegu toetas Rise Against aktiivselt Barack Obama kandidatuuri, teatades "Mis oleks parem kui näha ühendriike lõpuks vabanemas George Bushi kaheksa aasta pikkusest pantvangistusest". Bändi liikmed ei ole muuhulgas mitte ainult taimetoitlased, vaid ka loomade õiguste eest seisjad. Bändi kuuluvad Tim McIlrath (vokaal, kitarr), Joe Priciple (bass), Brandon Barnes (trummid) ja Zach Blair (kitarr).

Rise Againsti soojendusesinejana astub üles Oneword.

Uksed Rock Cafesse avatakse 28. oktoobril kell 19.00, kontsert on vanusepiiranguta. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.