Piletivahendusfirmade andmetel on huvi Tallinna kontserdi vastu tunda kõikjal Euroopas — lisaks lähi- ja Skandinaavia riikidele on augustis Eestisse oodata fänne Saksamaalt, Hispaaniast, Horvaatiast, Itaaliast, Austriast, Prantsusmaalt, Luksemburgist, Hollandist, Inglismaalt ning paljudest teistest Euroopa riikidest. Pileteid on ostetud ka näiteks sellistes paikades nagu Mani Saar ja Kanalisaared. Kohale on oodata Robbie loomingu austajaid ka USAst, Kanadast, Austraaliast ja isegi Ecuadorist.

Tallinna Lauluväljak mahutab sellise suurejoonilise show puhul 70 tuhat pealtvaatajat. Pea pool piletitikogusest pandi müüki Eestis, ülejäänu jagati Soome, Läti, Leedu ja Venemaa vahel. Piletite müük toimub ka Robbie ametliku kodulehe vahendusel.

Tallinna show saab olema laulja uue turnee “Take The Crown — Stadium Tour 2013” ainsaks esinemiseks kogu regioonis — sel suvel ei esine Robbie Stockholmis ega Helsingis, Vilniuses ega Riias, Moskvas ega Peterburis. Peale selle toimub kogu Ida-Euroopas sel suvel vaid kaks Robbie showd.