Raadio 2 saatejuht ja muusik Kaarel Kose lausus, et tal on äärmiselt hea meel, et maailma üks tippbändidest leiab taas tee Eestisse.

"Biffy Clyro on meeldiv bänd selles suhtes, et on suutnud ühendada ilusa popmeloodia meeldivalt jõulise kitarrisaundiga," rääkis Kose.
"Kui uskuda kriitikuid, siis on tegemist ühe Euroopa parima laivbändiga ja Briti saartel lausa megastaariga."

Biffy Clyro kogunes 1995. aastal kui kooliaja sõbrad Simon Neil (vokaal/kitarr) ning kaksikud James (bass/vokaal) ja Ben Johnston (trummid/vokaal) otsustasid koos bändi tegema hakata.

Esimesed kolm albumit - "Blackened Sky", "The Vertigo Of Bliss" ja "Infinity Land" pakatasid kõik energiast ja kasvatasid vaikselt, kuid visalt bändi austajaskonna ridasid.

2007. aastal ilmunud neljas kauamängiv "Puzzle" lennutas aga bändi hoopis teistesse kõrgustesse.
Album müüs kiirelt täis kuldplaadi normi ning tõusis Briti albumitabelis kohale number 2. Albumilt pärinevad ka singlid "Saturday Superhouse", "Folding Stars", "Living is a Problem Because Everything Dies", mis kõik tõusid ka Briti singlitabeli esikahekümnesse.

"Puzzle" viis Biffy Clyro kiirelt koha võrra kõrgemasse liigasse, pakkudes võimalusi millest bänd polnud undki osanud näha, olgu selleks siis Muse'i soojendamine Wembley staadionil, esinemine Glastonbury festivalil või tuuritamine koos The Rolling Stones'ga.

2009. aastal ilmunud album "Only Revolutions" on kuulajaskonnale pakkunud mitmeid hitte - alustades Briti singlitabeli kohale number 5 tõusnud "Mountains" ja lõpetades praegu ka Eesti raadiojaamade pleilistides ilma tegevast loost "Bubbles". Sinna vahele mahuvad ka "That Golden Rule", "The Captain", "God and Satan".

"Only Revolutions" näol on tegemist albumiga, mis on taas midagi uut - perfektselt produtseeritud ja lihvitud, kuid samas kaotamata Biffy Clyro omapära.