Ansambli Winny Puhh vokaalsete võimete meister Korraldajaonu lausus, et bänd sai Õllesummerilt niipalju nodi lava taha, et nüüd on järgnevaks aastaks kõik vajadused kaetud.

"Ega ometi keegi tõsimeeli ei arvanud, et me 7 peedisalatit ühe kontserdiga ära sööme? Me oleme ikka väga vähenõudlik bänd ja meile jätkub sellisest kogusest pikaks-pikaks ajaks," lisas Korraldajaonu.
"Me ei tee Viljandis mitte mingit hinnaalandust ja show saab olema võigas nagu alati. Paanikaks on põhjust - show tuleb võigas, isegi toores."

21.-23. juulil Viljandi Lossimägedes ja ööklubides Vanas Lennukitehases ja klubis Rubiin toimuvatel kontserditel astub üles kokku 34 erinäolist vaid Eesti päritolu rokikollektiivi, nende hulgas Kosmikud, Lenna, Winny Puhh, Popidiot, Tharaphita, Tanel Padar & The Sun, A-Rühm, Onu Bella, Shower, Dramamama, Nihilistikrypt ja paljud teised.

Festivaliga paralleelset toimub ka tsikliüritus Motoramm 2011, kus lisaks paraadile peetakse linnatänavatel erinevaid huvitavaid võistlusi ning kõik külastajad on oodatud oma kaherattalist sõpra kaasa võtma.

Ka tänavu pakub Rock Ramp tasuta festivalikülastamise võimalust alla 10aastastele ja üle 60aastastele, samuti vähekindlustatutele ja suurperedele. Möödunud aastal oli Rock Ramp rohkem kui 3500 külastajaga Eesti suurim rokifestival.