Kõigest kümne tuhande istekohaga selle suve suurürituse piletid tulevad müüki neljapäeval kell 10:00 kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti. Piletimüük avatakse ka naaberriikides Lätis ja Soomes, sest neis riikides kontserti ei toimu. Piletihinnad algavad 790 kroonist.

Kollektiivtellimusi on võimalik esitada e-posti aadressil info@balticmusicgroup.com, samal aadressil saab esitada ka VIP-piletite tellimusi. Arvestades võimalikku suurt nõudlust, müüakse üksikmüügis ühele ostjale vaid kuni kuus piletit.

Maineka Grammy auhinna laureaat ning üle 130 miljoni albumi müünud Rod Stewart kuulub vaieldamatult maailma pop- ja rokkartistide eliiti. Staar saabub Eestisse mais algava maailmatuuri raames.

Esitamisele tulevad Rod Stewarti karjääri kõik suured hitid. Artist toob kaasa oma suure produktsiooni ja ansambli ning teda saadab ligi sajaliikmeline meeskond.

65-aastase Rod Stewarti kirev isiklik elu ja vapustava tähelennuga karjäär on üks huvitavamaid rock’n’rolli ajaloos. Inglise ja shoti juurtega viielapselises peres sündinud Stewart oleks võinud vabalt saada jalgpallitäheks, sest spordiala oli tema lapse- ja noorukiea suur kirg. Õnneks tõi juhus ta muusika juurde – algul bändiliikmena, hiljem soololauljana. Osaledes 1960tel üksteise järel loendamatutes Londoni lokaalsetes bändides teenis Stewart raha muuhulgas ka ajalehepoisina ja hauakaevajana.

Tõsisemaks läks Stewarti muusikukarjäär 1960te lõpuaastatel, mil ta ühines kitarrist Jeff Becki bändiga. Kuigi meeste koostöö kestis vaid kahe plaadi jagu, tulevad muusikud veel aastakümneid hiljemgi koosmusitseerimise juurde tagasi.

Sooloartistina lõi Stewart esmalt folgi, kantri ja rokiseguse plaadi 1969. aastal. Artisti tõeline läbimurre saabus 1975. aastal kustumatu hittlooga Sailing, millele järgnesid The First Cut Is The Deepest ja üks Stewarti kaubamärk-lugusi Da Ya Think I’m Sexy?

1980ndatel jätkus Stewarti karjäär stabiilset tõusuteel, väga rahvarohketeks üle terve maailma muutusid tema livekontserdid.

1990d aastad algasid artisti jaoks suurel tõusulainel, mille juhatas sisse edukas suurhitt Rythm Of My Heart ning menukad ühisprojektid tuntud staaridega nagu Tina Turner (It Takes Two), Sting ja Bryan Adams (All For Love). Edukas nii käredamas rütmilises rokis kui ballaadide rindel (Have I Told You Lately) nautis Stewart jätkuvat edu karjääris ka 2000tel aastatel. Eelmisel dekaadil pöörduski Stewart rohkem Ameerika tänapäeva muusika kuldvaramu poole ning salvestas duette nii Cheri, Diana Ross kui Elton Johniga.

Rod Stewart on jäänud truuks oma suurele hobile jalgpallile, mängides aktiivselt siiamaani. Artist on suur kelti kultuuri austaja ning kiirete Ferraride fänn. Rod Stewart on seitsme lapse isa ning on oma kolmandas abielus modell Penny Lancaster-Stewartiga. Tuntud kasanoova Stewart on pidevalt tekitanud kõmu oma armuafääridega ning tema meelisobjektiks naisterindel on ikka olnud modellid ja näitlejad. Oma kuuekümnendates pole Stewart kaotanud kübetki oma “paha poisi” sarmist ning tema kontserdid on ühed hinnatuimad tänapäeva live-maastikul.