Klassikalise rocki üks lipulaev Uriah Heep esineb Tallinnas 4. Detsembril Alexela Kontserdimajas oma maailmaturnee 2018 World Tour raames. Uriah Heep on olnud progerocki sünni juures, defineerinud heavy metali ja on 50 aasta jooksul hullutanud mitmeid generatsioone muusikasõpru. Uriah Heep toob kuulajate ette oma suurimad hitid läbi aegade ning lisaks on eksklusiivne võimalus kuulata ka uusi lugusid bändi septembris ilmuvalt stuudioalbumilt. Kitarrist Mick Box: „Ootame põnevusega taaskohtumist Eesti publikuga! Olema vahepeal teinud maakerale paar tiiru peale ja esinenud megasuurtel lavadel, kuid meile pole vahet areenide suuruses, kuulaja saab alati 100 protsendilise Uriah Heepi rockshow, meie rockime!“

Üks maailma tuntumaid rockbände Uriah Heep loodi 60ndate lõpus Inglismaal laulja David Byroni ja kitarristi Mick Boxi poolt. Läbimurre saavutati albumiga „Sweet freedom“, mida müüdi üle 4 miljoni koopia ning järgneva kahekümne aasta vältel lindistas bänd oma tuntuimad albumid. Uriah Heep on andnud välja 24 stuudioalbumit, vähemalt 13 ametlikku kontsertalbumit ning üle 16 erineva kogumiku.

Uriah Heep on müünud oma karjääri jooksul üle 40 miljoni plaadi. Rockmuusika kullafondi kuuluvad nende surematud lood nagu Lady In Black, Easy Livin‘, The Wizard ning loomulikult ka suurejooneline kompositsioon July Morning. Neid ja teisi Uriah Heepi ajatuid hitte on võimalik kuulata ka Tallinnas toimuval kontserdil.

Sel sügisel näeb ilmavalgust bändi järjekordne stuudioalbum „Living The Dream“, mis on kolmas viimase nelja aasta jooksul. Klahvpillimängija Phil Lanzoni sõnul pole bänd lõpetanud helipildiga eksperimenteerimist ja uue kõla otsimist.

Piletid on müügil alates 16. aprillist Piletilevis