Rocca al Mare keskuses naistepäeva puhul korraldataval üritusel saab nautida lilli, lõhnasid, moodi ja muusikat. Sõuprogramm algab Rocca al Mare keskuse esimese korruse suures aatriumis kell 18 ja kohale on oodatud kõik kevadet igatsevad inimesed.

Moelooja Liina Stein näitab oma värskeimat loomingut, mis on mõeldud isikupärasele ja julgele naisterahvale, kes tahab erineda ning olla teistmoodi. Värske kevadsuvise kollektsiooni inspiratsioonides kohtusid 50-ndad ning 17. sajandi klassikaline elegants. Kollektsioonis domineerivad värvikad lille- ja loomamustrid – motiivid, mida on järgmisest hooajast oodata kõikjal kevadsuvisesse kõrgmoodi.

Publiku ette astub ka Eesti laulu veteran Rolf Roosalu naistepäevale pühendatud kontserdikavaga. Kevadist meeleolu loovad lillemaja Mileedi meisterlikud lilleseadjad, kes esitlevad publikule värskeid kevadkompositsioone ning meestele avaneb hea võimalus soetada oma kallitele naistele originaalseid bukette. Vürtsikust ja värskust lisab uue Gucci Guilty Black parfüümi esitlus.

Naistele pakub kindlasti huvi ka Rocca al Mare keskuses esindatud moebrändide ühine moedemonstratsioon, kus näidatakse eeloleva hooaja viimaseid trende nii riiete kui ka jalatsite ja aksessuaaride vallas.