Mustaschi peetakse ülimalt heaks live-bändiks, kelle kontsert ei jäta külmaks kedagi. Viimati esines Skandinaavia hard rock'i üks eredamaid tähti Eestis juunikuus Rabarocki pealaval.

Festivali korraldaja Kristo Rajasaare sõnul oli Mustaschi etteaste mulluse rockisuve üks tipphetki ja publiku poolt äärmiselt soojalt ja entusiastlikult vastu võetud.
«Kui pahatihti peab artistide puhul rääkima klišeedest kui nende nõrgast küljest, siis Mustaschi puhul on klišeed nende voorus. Nad teavad, mida teevad ja teevad, mida teavad», lisas Rajasaare.

Mustaschil on ette näidata viis stuudioalbumit, väljamüüdud kontsertreisid Skandinaavias ja turneed koos Motörheadi, Glueciferi ning Volbeatiga.

Oma karjääri jooksul on Mustasch nomineeritud neljale ja võitnud kaks Rootsi Grammy auhinda kategoorias "Aasta parim metal-album". Tänavu möödus 10 aastat Mustaschi esimese EP ilmumisest ning selle puhul on bänd otsustanud salvestada uued versioonid oma parimatest lugudest läbi kogu karjääri, andes välja best-of kogumiku nimega "The New Sound Of The True Best".

Septembrist saadik töötab Mustasch uue albumi kallal ning lubab Tallinna kontserdil lisaks vanadele hittidele esitada ka uusi lugusid.