Klubis Hollywood tehnikat üles pannes selgus, et White Stripesi veoautotäied varustust on oluliselt võimsam ja suurem kui algselt arvata oli ning võtab seega rohkem ruumi. Et Tallinna kontsert Club Hollywoodis täiel võimsusel toimuda saaks, oldi sunnitud langetama raske otsuse Röövel Ööbiku etteaste ära jätta, teatas Delfile kontserdi korraldaja.

White Stripesil on äärmiselt kahju, sest nad tahtsid ka ise Röövel Ööbikut väga kuulata. Kuna Tallinna kontsert on harukordne, sest bänd esineb selle tuuri raames peamiselt festivalidel ja suurhallides, siis oli see ainus võimalus garanteerida, et White Stripesi show Eesti publikuni täiel võimsusel jõuaks.

Klubi uksed avatakse 20 ja White Stripes tuleb lavale 21.30. Nii bänd kui korraldaja vabandavad Röövel Ööbiku ees. Hetkel töötab kogu White Stripesi meeskond 25 Eesti lavatöölise abiga kiires tempos, et Tallinnas võimas show anda.

Piletid on müügil Piletilevis ning Statoili bensiinijaamades kuni kella 19ni ning koha pealt hinnaga 445 krooni. Alla 18-aastased kontserdihuvilised saavad sisse täisealise kaaslase vastutusel.