Viimati käis Rootsi menubänd ümber maailma kontserte andmas 2001. aastal «Room Service Tour» turnee raames ning 10. novembril 2001 jõudsid Marie Fredriksson ja Per Gessle ka Tallinna, kus anti energiline ja meeldejääv kontsert vastvalminud Saku Suurhallis.

2002. aastal tabas Roxette’i fänne šokk, kui bändi lauljal Marie Fredrikssonil diagnoositi ajukasvaja.
Vaatamata arstide mitte eriti suuri lootusi andvatele seisukohtadele suutis Marie raske haiguse võita, milleks kulus mitmeid aastaid.

Käesoleva aasta veebruarikuu keskel esitles Rootsi ülimenukas bänd oma uut stuudioalbumit “Charm School “ ja nüüd peale kümme aastat kestnud pausi on Roxette jälle tuuril ümber maailma.

“See, et me taas maailmaturneele läheme tundub nii uskumatu, pärast kõike seda, mis juhtus Mariega. Oli aegu, kui ta polnud võimeline isegi rääkima,” tunnistas Roxette'i liige Per Gessle.

Marie enda sõnul on ta tuurile taasmineku suhtes tõeliselt põnevil. "Tegemist on väga pika tuuriga, mis kestab järjepanu mitu kuud üle maailma. Keegi isegi ei osanud mõelda sellest, mil ma haige olin ja nüüd kui see kõik päriselt toimub, siis ma ei suuda seda isegi uskuda.
Ma olen päris kindel, et tuur tuleb lõbus ja nauditav,” lisas lauljanna.

Roxette’i kontsert Eestis lõpetab nende Euroopa tuuri esimese etapi. Peale Tallinna showd siirdub bänd Lõuna-Ameerikasse ja seejärel Lõuna-Aafrikasse, kust edasi naaseb taas Euroopasse kontserte andma.

Roxette’i Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.