Roxette esitas läbilõike oma loomingu paremikust, alustades tempoka looga “Crush On You”. Järgnes hitiparaad — “Real Sugar”, “Listen To Your Heart”, “Fading Like A Flower”, “Dangerous”, “Sleeping In My Car”, “Milk And Toast And Honey”, “Joyride”, “Crash! Boom! Bang!”, “The Look” ja mitmed teised populaarsed lood. Lisaloona kõlas “Church Of Your Heart”.

Elevust tekitas “Joyride’i” ajal publiku sekka lennanud õhupall ning veidi hiljem laest langenud sädelev väikeste hõbedaste paberikeste sadu.

Kontserdi lõpul tuletas laulja Marie Fredriksson inimestele meelde, et kõige olulisemad asjad siin elus on rahu ja armastus. “You are the best!!” hüüdis ta.

Roxette oli kaasa võtnud kogu valgus- ja helitehnika ning ka hiiglasliku videoekraani, millelt näidati muusika taustaks videoinstallatsioone.

Kontserdi algus hilines kolmveerand tundi, selle põhjustas vene bürokraatia, mis tehnikaveokeid tollis üle nelja tunni kinni hoidis.

Roxette’i soojendaja, Soome bänd The Rasmus küttis publiku üles oma hittidega “F-F-F-Falling”, “Heartbreaker”, “Chill”, lisaks mõned teised lood nende uuelt plaadilt “Into”.