Roxette’i uus maailmaturnee «Charm School – World Tour» on alates 2011. aasta algusest viinud bändi maailma eri paikadesse – Euroopasse, Lõuna-Aafrikasse ja Lõuna-Ameerikasse.

Paljudes riikides ja linnades on bänd üllatusena ja austusavalduse märgina esitanud ka lõigu „kohalikust“ loost – olgu siis tegemist kas rahvaliku või lihtsalt kohalikele väga tuntud looga.

Nii näiteks esitati Türgis lugu «Sikidim», Leedus «Balnokim broliai zirgusime», Kreekas «Zorbas», Venemaal «Kalinka-Malinka» ja «Ah, Samara gorodok», Uruguais «La Cumparsita», Ukrainas «Chervona Ruta», Bulgaarias «Hubava si moia goro», Rumeenias «Ciuleandra», Tsehhis «Skoda Latky», Slovaakias «Macejko», Saksamaal «Berliner Luft» ja «Viva Colonia», Poolas «Jedzie pociąg z daleka», Ungaris «Tavaszi Szél» ja Norras «I Dovregubbens hall».

Ka Tallinnas on bändil plaan oma toredat traditsiooni jätkata ning muusikud otsustasid parima loo valimisel kaasata Eesti fännide abi. Lugusid saab pakkuda nii FBI Concert Clubi Facebooki leheküljel kui ka kommentaariumis.
Nädala pärast valivad Tallinna kontserdikorraldajad kolm Eesti fännide poolt enim pakutud lugu ja saadavad need bändile edasi.

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas 18. juulil 2011 Saku Suurhallis oma maailmaturnee raames.

Tallinnas lubavad muusikud tõelist hittide paraadi. Esitusele tulevad teiste hulgas sellised Roxette’i legendaarsed lood nagu «Sleeping In My Car», «Dressed For Success», «Wish I Could Fly», «It Must Have Been Love», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride», «Spending My Time», «The Look» ja «Listen To Your Heart».

Roxette’i Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.