Soovi korral ostetakse 18. märtsi kontserdi piletid tagasi nelja nädala jooksul alates 24. märtsist kuni 21. aprillini 2011. aastal. Lisainformatsioon piletite tagasimüügi kohta leiate piletivahendusfirma Ticketpro kodulehelt aadressilt www.ticketpro.ee alates 24. märtsist või vajadusel võtke ühendust e-maili aadressil roxette@ticketpro.ee.

BDG Musicul, kui Roxette’i kontserdikorraldajal, on siiralt kahju, et bändi laulja Marie Fredrikssoni haigestumise tõttu lükati Roxette’i Tallinna kontserdi edasi ning palub kõigilt kontserdikülastajatelt vabandust ebameeldivuste pärast.

“Teavitasime Roxette’i fänne kontserdi edasilükkamisest nii kiiresti kui see võimalik oli. Arstide poolt määratud laulmise keelust kuulsime me kontserdipäeva teisel poolel.
Peale seda toimus kohe telefonivestlus bändi managementiga ning võeti vastu kõigi osapoolte jaoks raske otsus kontsert edasi lükata, kuid samas leiti üheskoos ka kohe uus kuupäev, “ lausus BDG Music tegevjuht Eva Palm.

«Kahjuks kimbutavad haigused kõiki inimesi, sealhulgas ka maailmakuulsaid staare. Meil ei olnud antud olukorras enam midagi parata, kuna arstide poolt keelati Mariel laulmine ja tal ilmselgelt ei olnud häält, “ lisab Palm.

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas 18. Juulil 2011. Saku Suurhallis oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames.