Koit Toome sõnul oli tal väga hea meel, kui selline võimalus avanes. «Mäletan hästi, et olin üheksakümnendatel Roxette'i muusika suur fänn. Minu esimesi kassette oligi nende album «Joyride», mis oli üheks vaieldamatuks lemmikumaks plaadiks 90ndate esimeses pooles. Nad tegid sellist mõnusat meloodilist muusikat, mis mulle on alati meeldinud», nostalgitseb  Koit.

«On suur au olla samal laval selliste popmuusika gigantidega. Tegemist on ju ühe suurima ja edukaima Rootsi bändiga viimase paarikümne aasta jooksul. Loodan, et suudame neid ja kõiki Roxette'i fänne vääriliselt soojendada».

Eelmisel aastal ilmus Koit Toomel üle üheteistkümne aasta uus stuudioalbum «Kaugele siit», mis sisaldab kümmet lugu, nende hulgas ka Raadio 2 aastahiti tiitliga pärjatud «Kaugele siit» ja raadioedetabeleid vallutanud duett «Põgenen» koos Birgit Õigemeelega.

«Teeme kava oma parimatest lugudest. Esitusele tulevad lood nii uuelt plaadilt «Kaugele siit», kui ka mõned maiuspalad üheksakümnendatest. Lisaks live-bändile on seekord kaasatud ka Beyond Dance tantsijad», lisab muusik, kes jääb kogu bändiga kindlasti ka ise Roxette'i showd nautima.

Roxette'i Tallinna Kontserdi korraldava BDG Music tegevjuhi Eva Palmi sõnul on Koit Toome valik soojendusartistina igati põhjendatud. «Koidul on väga palju häid ja meloodilisi popp-lugusid ning meie arust sobib ta väga hästi Roxette soojendama. Viimase albumiga sai ta väga palju poolehoidjad juurde ning kontsert Saku Suurhallis on tal hea võimalus enda loomingut laiemale publikule esitada. Ka Roxette'i mänedžment oli meie valikuga igati nõus,» kommenteerib Palm.

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas järgmisel reedel, 18. märtsil Saku Suurhallis oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames.

Tallinnas lubavad muusikud tõelist hittide paraadi, esitusele tulevad teiste hulgas sellised Roxette'i hitt-lood nagu «Sleeping In My Car», «Dressed For Success», «Wish I Could Fly», «It Must Have Been Love», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride», «Spending My Time», «The Look» ja «Listen To Your Heart».

Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.