Roxette’iga koos tuuritav live-bänd koosneb kogenud ja tunnustatud muusikutest, kes on ühtasi ka maailmakuulsa duo liikmete, Marie ja Peri, head sõbrad. Pea kõigil neil on ka oma bändid või sooloprojektid.


Christoffer Lundquist (kitarr) on multiinstrumentalist, laulja, helilooja ja produtsent. Tema lemmikbändide hulka kuuluvad The Beatles, The Who, Rolling Stones, Genesis ja Led Zeppelin ning Christofferi enda sõnul meeldib talle üsna erinevat muusikat kuulata – sealhulgas ka klassika- ja ooperimuusikat. Ta omab Rootsi üht tuntumat salvestusstuudiot, mida nimetatakse maailmakuulsa stuudio Abbey Road Skandinaavia versiooniks. Christoffer on miksinud, aranzheerinud ja mänginud rohkem kui 100 plaadil, mis on erinevatel aastatel nii Rootsi kui teiste riikide artistide poolt välja antud. Tema stuudios produtseeritud albumite müük ületab Rootsis ühe miljoni piiri. Sel aastal pälvis Christoffer Lundquist kuulsa The Beatlesi produtsendi Sir George Martini muusika eriauhinna. Oma bändiga Brainpool on Lundquist võitnud Rootsi Grammy auhinna ning oli ka nomineeritud kategoorias «Parim produtsent». Sel kevadel nägi ilmavalgust tema esimene sooloalbum «Through The Window», mille kallal töötas muusik tervenisti 12 aastat, sest muude projektide tõttu oli ta sunnitud oma tööd pidevalt katkestama. Sel plaadil mängib ja laulab Christoffer ise. «See on au, privileeg, seiklus, õpetus, fantastiliste asjade sõpradega koos tegemine ... kõik see on lihtsalt uskumatu! Just nimelt sel viisil tunnen ma ennast, olles Roxette tänapäevase maailma üheks osaks,» - räägib muusik.

Clarence Öfwerman (klahvpillid) on Roxette’i pikaajaline produtsent. Clarence on Roxette’iga koos olnud alates bändi esimesest albumist «Pearls of Passion» (1986). Öfwerman produtseeris ka bändi viimast plaati «Charm School». «Ma lihtsalt armastan töötada Roxette’iga, jumaldan nende loomingut. Rootsi muusikud teavad väga hästi, kuidas suurepärast poppmuusikat teha,» - kommenteerib Clarence.

Helena Josefsson (taustavokaal) on Rootsi indie-popp laulja ja lugude kirjutaja. Ta laulab nii enda bändis Sandy Mouche ning on osa võtnud ka paljude teiste muusikute projektidest – sealhulgas Andreas Johnson ja Per Gessle. Tal on väljaantud ka kaks sooloplaati «Dynamo» (2007) ja «Kiss Mej» (2011). Helena oskab mängida klaverit, tamburiini ja suupilli. Sel aastal mängis ta koos The Cardigansi laulja Nina Perssoniga filmis, mis räägib Ameerika laulja Dolly Partoni elust.

Pelle Alsing (trummid) on osalenud kõikide Roxette stuudioalbumite salvestamisel. Enda eeskujudeks nimetab ta Ringo Starri (The Beatles) ja Charlie Wattsi (The Rolling Stones). Pellel on ka oma bänd Moosters, mis muusiku enda sõnul viljeleb rockin' blues stiili.

Magnus Börjeson (basskitarr) on mänginud mitmes bändis ning teenib leiba muusika kirjutamise ja produtseerimisega. Samuti oskab ta ka trumme, klahvpille ja kitarri mängida. Börjesonil on kodus oma stuudio, kus ta teeb iga päev tööd. Vabal hetkel, kui muusik pole tuuritamas või teisi artiste produtseerimas, kirjutab ta filmimuusikat. «Mulle meeldivad erinevad tegemised, kuid ma ei kujuta oma elu ette ilma muusikata. Olen alati tahtnud sellega tegelda ning see meeldib mulle väga. Teen enda stuudios kogu aeg väga palju tööd. Ilma muusikata oleks mu elu õudne olnud,» - lisab muusik.

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas juba, järgmisel esmaspäeval, 18. juulil Saku Suurhallis oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames. Tallinnas lubavad muusikud tõelist hittide paraadi . Esitusele tulevad teiste hulgas sellised Roxette hitt-lood nagu «Sleeping In My Car», «Dressed For Success», «Wish I Could Fly», «It Must Have Been Love», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride», «Spending My Time», «The Look» ja «Listen To Your Heart».

Roxette’i soojendab Tallinnas Koit Toome, kes esitab kava oma parimatest lugudest.

Roxette’i Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.