Nurmsalu lauljakarjääri esimene tuntus laiema avalikkuse ees saabus 2007. aastal telesaates "Kaks takti ette", kus ta esitas just Urmas Alenderi poolt kirjutatud laulu "Hüvasti, kollane koer". Tänaseks päevaks on Sandra kuulsat esitust vaadatud Youtube`s ligi veerand miljonit korda. Link
videole:

Kontserdil saab Sandra esituses kuulda lisaks kollase koera laulule ka Sandra versiooni loost "Kui mind enam ei ole".

"Ruja ja Alendri teatud laulud mõjuvad mulle nii, et üks ja sama lugu võib nii paitada kui ka valusalt torgata. Näiteks "Nii vaikseks kõik on jäänud" võib saada väga palju erinevaid tähendusi, olenevalt kes laulab kellele ja missuguses kontekstis. Enda pealt võin tuua näite, et Alendri loost "Kui
mind enam ei ole" on saanud emaduse valguses hoopis teine laul. Ajatu muusika, kauni kõla sisse mässitud read, mis annavad palju tõlgendamisvõimalusi," kommenteeris Sandra, kes tõi 2010. aasta suvel ilmale tütar Crystal Ingridi ning on pärast seda suurtelt lavadelt eemal olnud.

Sandra Nurmsalu laiem tuntus on tulnud ansambliga Urban Symphony. 2009. aastal saavutasid nad looga "Rändajad" Eurovisioonil 6. koha.Suurejooneline Ruja 40. juubelikontsert leiab aset 9. juunil kl 20 Käsmu´lahe kaldal Ingmani Merelaval.

Kontserdil astuvad lavale Ruja loomingut esitama solistidena Taavi Peterson, Birgit Õigemeel, Marten Kuningas ja Liisi Koikson. Lauljaid saadab noorteorkester Reaalma˛oor. Laval on uue põlvkonna muusikud väikese erandiga, Ruja aegu tuleb kohale meenutama Rein Rannap.