Lisaks .wav ja .mp3 formaadis lugudele saavad huvilised kaasa lugude sõnad, bändipildid ning väikese videokokkuvõtte stuudios tegutsemisest.
Monstercöuqi kitarrist Kurmet selgitab formaadivalikut: „Otsustasime lihtsalt huvi pärast proovida midagi natuke ebatraditsioonilist. Osalt seepärast, et igal pool räägitakse CDst kui kaduvast formaadist, osalt sellepärast, et ostjate esimene liigutus peale plaadiostu on reeglina nagunii plaadi arvutisse toppimine ning lugude mp3-deks rippimine. Ja pulk mahub taskusse ka."

Monstercöuqi sõnade autor ning vokalist Madis selgitab EP nimevalikut: „Musculus Lusticus, ehk maarjamaakeeli lustimuskel, on sõnuseletamatu jõud, mis sunnib igaühte meist vahel lustima...ja lustimine meile meeldib!“

Kuuelooline album lindistati veebruaris-märtsis Alar Aigro kodustuudios. Esitluskontsert toimub 26.aprillil Saaremaal Tagavere koolimajas. Lisaks on laval Sibyl Vane, Punkentsefaliit, Maleva, Aadu Sitapea V Kolonn. "Juunis on plaanis EP-d esitleda ka näiteks Ruhnu saarel," vihjab Kurmet.

Vaata singli "Päriselt" videot ka: