Piletid Sade Tallinna kontserdile tulevad vabamüüki reedel, 26. augusti hommikul kell 10.00 Ticketpro internetipoes, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kõigis Eesti Kontserdi kassades. Piletihinnad algavad 49 eurost.

Uus turnee, mille raames esineb Sade ka Eestis, on bändi esimeseks Euroopa kontsertreisiks viimase 17 aasta jooksul. Tallinna kontserti korraldava BDG Musicu tegevjuhi Eva Palmi sõnul lisati Eesti tihedasse tuurigraafikusse peale väga pikki läbirääkimisi. "Sade on tänasel päeval üks nõutumaid live-artiste maailmas. See omakorda tähendab, et esmajärjekorras eelistatakse mänedzmendi poolt suuremaid turge. Seda enam on BDG-l äärmiselt hea meel, et nüüd saab ka Eesti publik nautida võrratu Sade showd, millest kogu maailmas ollakse võlutud ning peetakse üheks parimaks läbi aegade. Kui Euroopas pole Sade 17 aastat tuuritanud, siis Eestisse tuleb ta oma 27-aastase karjääri jooksul esmakordselt," lisas Palm.

Sade kauaoodatud maailmaturnee sai väljakuulutatud peale bändi uue stuudioalbumi "Soldier of Love" ilmumist, mis on Sade esimeseks kauamängivaks pärast pea kümme aastat kestnud pausi. "Ma salvestan muusikat vaid siis kui tunnen, et mul on sellega midagi öelda. Ma ei ole huvitatud oma loomingu väljaandmisest ainult müügi nimel. Sade ei ole kaubamärk", seletas pikka vaikuseperioodi lauljatar. Album "Soldier of Love" jõudis edetabelite tippu Ameerikas, Kanadas, Šveitsis, Prantsusmaal, Itaalias, Poolas, Kreekas, Jaapanis, Ühendatud Araabia Emiraatides, Portugalis, Belgias, Tšehhis, Ungaris, Rootsis ja Hispaanias. Sel aastal nägi ilmavalgust ka Sade parimate lugude kogumikplaat "The Ultimate Collection".

Ameerika ja Euroopa riikide juhtivad meediaväljaanded kiidavad Sade uut showd taevani: "Üks paremaid kontserte läbi aegade. Soulimuusika jumalanna lavale naasmine. Maailmaklass. Tõeline nauding. Perfektne, elegantne, lõõmav, laitmatu. Võimas, vapustav, võluv. Show, millest räägitakse veel aastaid. Unustamatu intiimne kontserdielamus, mida on võimeline pakkuma ainult Sade," kirjutati kontserdiarvustustes.

Ligi kaks tundi kestev kontsert koosneb Sade parimatest lugudest läbi aegade ning materjalist uuelt albumilt. 2. novembril tulevad Saku Suurhallis esitlusele sellised lood nagu "Smooth Operator", "No Ordinary Love", "Your Love Is King", "Soldier Of Love", "The Sweetest Taboo", "King Of Sorrow", "Cherish The Day" ja paljud teised.

Kontserdi visuaalse poole eest vastutab Sade kauaaegne sõber ja loominguline koostööpartner, maailmastaaride muusikavideote tunnustatud lavastaja Sophie Muller. Lisaks mitmele Sade muusikavideole on Grammy ja MTV Music Video Awards auhindade võitja Muller lavastanud üle saja muusikavideo, sealhulgas sellistele artistidele nagu Coldplay, Shakira, Sophie Ellis-Bextor, Björk, No Doubt, Nelly Furtado, Eurythmics, Beyoncé, Garbage, Blur, Annie Lennox, Mika, Kings of Leon, Sarah Brightman, Sinéad O'Connor, Sparks, Manic Street Preachers, PJ Harvey, Sugababes, Pink, Gwen Stefani, Dido, Leona Lewis ja Cheryl Cole.

Tallinnas astub Sade (sündinud Helen Folasade Adu) Saku Suurhalli lavale koos 8-liikmelise bändiga, mille koosseisu kuulavad ka Sade bändi kolm originaalliiget - Stuart Matthewman (saksofon, kitarr), Paul Denman (bass) ja Andrew Hale (klahvpillid).

SADE Tallinna kontserdi produtsent on BDG Music koostöös LiveNationiga.