"Väljamüüdud kontsertsaalid tähendavad meie jaoks vägagi palju - oleme oma publikule ääretult tänulikud. Ma ei tea, kas mõni teine bänd on siin sama teinud või mitte, aga vähemalt enda jaoks panime uue märgi maha!" on ta olukorraga rahul.

"Igaljuhul on pidulik sünnipäevatunne sees ning mis saab olla veel paremat, kui jagada seda emotsiooni oma publikuga!" räägib Henrik, ja kui uurisime, kas on ka mõni lugu, mida inimesed kaasa laulda ei oska, paljastus, et isegi värskeim "Mojito" retsept on vähemalt eilse Jõhvi kogemuse põhjal publikult juba peas.

Sünnipäevaga käivad inimestel kaasas kingid ja lilled. Kas ka bändil? "Eile saime üllatuslikult lilli, mis pole meie puhul tavapärane ning kuhjaga häid sõnu - need teevad südame soojaks. Kui aga mõelda, mis üldse nende aastate jooksul kingitud on, siis pehmeid mänguloomi, luuletusi ja torte ei jõua üles lugeda..." lõpetab Sal-Saller, et täna Viljandis, homme Pärnus, ülehomme Tartus ning laupäeval Tallinnas ääreni täis müüdud saalides veel 4 samasugust võimsat sünnipäevakontserti anda.