Ideaalseks tutvumiskohaks rõske ja jäine backtage

Sinine ja Sandra Nurmsalu rääkisid Publikule, kuidas sai alguse nende tutvus, mille käigus sndis ka ühine lugu "Sel Teel". "Tutvusime Sandraga umbes 3 aastat tagasi R2 Aastahiti galal. Mäletan, et üritus toimus vanas rongidepoos, mis oli väga lahe toimumiskoht aga vanade kiviseinte vahel oli õhk siiski parajalt rõske ja jäine," meenutab Mauno Meesit ehk Sinine.

"Jooksime kokku backstage'is, kus Sandra enda õhukese kleidiga külmetas ja nii me seal hammaste plagisedes tutvusime ja rääkisime, et oleks tore midagi tulevikus koos teha," naerab ta ning Sandra lisab juurde, et oli juba siis vaimustuses Sinise esimesest albumist. "Mina olin lummatud tema lauluhäälest Urban Symphony's!" pilluvad nad üksteist vastastikku komplimentidega.

Sandra: puudutas Sinise eriline kõlapilt

"Esimest korda puutusin Sinisega kokku siis, kui sõitsime Urban Symphonyga kontserdilt koju, istusime kogu pundiga autos ja avastasin manageri autost sinise vahtralehega plaadi. Kuna meie mänedžeril Tambetil on pidevalt uusi plaate kuskil laiali ja see sinine värv köitis tähelepanu, siis palusin tal plaadi mängima panna," meenutab Sandra esimest kokkupuudet Sinisega.

"Tambet rääkis üllatuslikult, et see ei ole välismaine artist, vaid täiesti eesti mees oma muusikaga ning meid puudutas Sinise eriline kõlapilt, millist Eestis varem ei ole kuulnud," kirjeldab Sandra isu tekkimist koostöö järele. "Mõni kuu hiljem sattusimegi Maunoga R2 Aastahiti üritusel lava taga juttu rääkima ja see viis loo "Sel Teel" sünnini."

Muusikud, võtke eeskuju, kuidas kodumaal omavahel tuttavaks saadakse!