Laulja saabub Tallinnasse spetsiaalselt päev varem, et siin läbi viia peaproov enne 28. juunil Saku Suurhallis toimuvat kontserti.

Agentuuri info kohaselt on võimalik, et temaga koos saabub meile ka laulja abikaasa — kuulus supermodell Heidi Klum, kelle fotod kaunistavad paljude tippajakirjade esikaant, ning kelle nimi on pidevalt nii kollase kui ka soliidse ajakirjanduse veergudel.

Seal ja Heidi Klum abiellusid 2005. aastal ja nende peres kasvab kolm last: Henry ja Johan, ning tütar Leni, kes on sündinud Heidi eelmisest suhtest Flavio Briatore’ga.

Kuna Tallinna kontsert on Euroopas antavatest esimene ning tema ja ta abikaasa külastavad esimest korda Baltikumi, siis on nende sõbrad, kelle seas on maailma tippmodellid, nagu Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, väljendanud soovi külastada Tallinna kontserti.

Linna mitu parimat restorani on reserveerinud saalid kuulsuste vastuvõtuks nendeks kaheks päevaks. Saku Suurhallis on reserveeritud 30 parimat kohta Seali ja Heidi Klumi võimaliku saatjaskonna jaoks.

Laulja mänedžeride nõudmisel on Seali VIP-külaliste jaoks broneeritud Swissoteli presidendisviit ja kõik numbritoad ning kümme S-klassi Mercedese sõiduautot.

Käimas on läbirääkimised ööklubiga tähtede ja nende külaliste VIP-pidudeks nii artisti saabumise päevaks kui ka pärast kontserti.