Suve kuumimal ajal tuleb Eesti rahva meeli lahutama ja kirgi üles kütma Jamaica päritolu laulja ja produtsent Sean Kingston.

Kõigest 18-aastane artist on suutnud lühikese ajaga end rebida edetabelite tippu ja seal ka pikemalt püsida mitmete hittidega.

3. veebruaril 1990 Miamis Floridas sündinud Sean Kingston, pärisnimega Kisean Anderson, kolis kuueaastasena kolima Jamaicale.
Seani õde ja ema pandi vangi kui Sean oli kõigest 15-aastane, kuid tänu oma südikusele, järjepidevusele ja ohtrale muusikahuvile, suutis ta läbi Myspace´i saada kontakti produtsent J.R. Rotemiga.

Produtsendi hilisemate väidete põhjal üritas Sean köita ta tähelepanu vähemalt kolm korda päevas. Seani soov jõuda kuhugile oli üüratu ning tänaseks on ta suutnud ennast muusikaturul tõestada tõsise artistina, kellel produtsentide sõnul jätkub veel piiritult potentsiaali areneda.

Seani esimeseks hittsingliks oli “Beautiful girls”, mis valmis 1961. aasta hittloo “Stand By Me” bassi ja sõnade baasil.
Tema järgnev hitt “Me Love” suutis edetabelist kukutada Fergie, kes oli esikohta hoidnud 9 nädalat. Tema hitipagasisse kuuluvad veel “Dry your eyes” ja “Take you there”.

Oma lühikese karjääri jooksul on ta jõudnud koostööd teha ja ringi tuuritada selliste tuntud artistidega nagu Gwen Stefani, Kelly Clarkson, Chris Brown, Natasha Bedingfield jpt.

Seani teeb eriliseks see, et ta segab omavahel reggae, räpi, doo-wopi ja popi millekski tähelepanuväärseks ning soovib näidata oma loovust ilma, et ta kasutaks oma laulusõnades roppusi.
Ise ütleb mees, et selle albumi puhul oli talle tähtis mitte kasutada vandesõnu või negatiivseid väljendeid, mis võiksid inimesi solvata.

Ta soovib, et kõik tunnetaksid tema muusikat ja mõistaksid tema päritolu. Võimalus saada osa viimaste aastate vaieldamatult ühe andekama noore talendi loovusest ning võimsast ja jõulisest muusikast avaneb kõigil juba 25. juulil Pärnu Vallikäärus.

Piletid saabuvad müügile reedel 13. juunil kell 10:00 hommikul.
Kontserdi esimesed 300 piletit tulevad müüki kõigest 425 krooniga, tavapileti hind 595 krooni.

value="http://www.youtube.com/v/64meUVyq7jk">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/64meUVyq7jk"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="322">
value="http://www.youtube.com/v/t2dkCGDgVzk">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/t2dkCGDgVzk"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="322">