Kõige esimesena astus võistlustulle Lätist Eestisse sõitnud Kristiina Freimane (21), keda kiitsid nii Maarja kui ka Rein Rannap. Mida rääkis Kristiina enne stuudiovooru?

Getter Jaani (16) esitas Nele-Liis Vaiksoo loo "Ma tõde tean". Mihkel Raud leidis, et Getteri esinemises puudus sära ja rõõm. Kuidas lauljatar end enne saate algust tundis?

Birgit Varjun (23) ütles telesaates: "Lubasin ühele väikemehele, et emmest saab järgmise supersaar." Rein Rannap oli Birgitist vaimustuses. Mihkel Raud ei kiitnud heaks laulu valikut, kuid talle meeldis esitus. Maarja sõnas, et ta ei noriks mitte millegi kallal.

Pärast Kerli Kivilaane (16) esitust pidi Mihkel Raud tõdema, et loo sõnum ei jõudnud kohale. Milliste emotsioonidega läks Kerli stuudiovooru?

Maarja kiitis Liina Uibo (18) häält, kuid tegi märkuse kleidi kohta. Rannap leidis aga, et tervik oli ilus ja nimetas tütarlast energiapommiks. Kuula Liina muljeid enne saate algust.

Rein Rannapi sõnul oli Maria Alanurme (18) esitus teistsugune. Raud ütles, et esinemine oli okei, kuid okeist jääb stuudiovoorus väheks. Mida rääkis Maria Publikule?

Mihkel Raud lausus Eliisa Kõivule (19), et tüdruk oli esinedes hirmul. Rein Rannap jälle ütles, et tema mingit hirmu kuskil ei näinud ja leidis, et Eliisal oli artistile vajalik sisendusvõime täiesti olemas.

Anna Kutšinskaja (20) esitusest oleksid kohtunikud oodanud midagi enamat. Milliste muljetega läks Anna saatesse?

Rein Rannap ütles, et Liisa Orav (18) on talle varem väga meeldinud, kui seekord jäi ta kahvatuks. Raud nimetas esinemise kriminaalselt mustaks. Ka Maarja leidis, et laul käis Liisal üle jõu. 

Nii Mihkel Raud kui ka Maarja kiitsid Sabrina Abdullajeva (20) häält. Rein Rannap soovitas lauljataril rohkem kuulajatega suhelda.

Elina Netšajeval (17) on Maarja sõnul hämmastav omadus mõjuda nii enesekindlalt nagu ta ei kuulukski lavale. Rein rannap ütles et tal läks Elinat vaadates kogu kriitika meelest. Mihkel Raud lisas, et peale pikkade jalgade on Elinal veel teisigi trumpe.

Anne Arrak (21) jättis Rein Rannapi külmaks. Mihkel Raud oli aga vaimustuses. Tema meelest sai Anne oivaliselt hakkama. Maarja oleks Anna esitusest oodanud rohkem energiat.

Kene Vernikut (24) nimetas Mihkel Raud kõige isikupärasemaks ja fotogeenilisemaks esinejaks. Maarja ütles, et tüdrukus on jõudu ja Rein Rannap ristis Kene naissoost Taavi Petersoniks. Tema pääses ka kohtunike poolt otse finaali.