Oma karjääri jooksul jõudis Sex Pistols välja anda ainult ühe stuudioalbumi, 1977. aastal “Never Mind The Bollocks, Here’s The Sex Pistols”. 31 aastat hiljem on kõigil Eesti muusikasõpradel harukordne võimalus näha Sex Pistolsit ise oma silmaga.

1975. aastal Londonis loodud bänd on ennast muusika ajalukku kirjutanud paljude skandaalsete megahittidega nagu “Anarchy in the U.K” (1976), “God Save The Queen” (1977), “Holidays in the Sun” (1977) ja “C’mon Everybody” (1979).

Oma ühe esimestest “säravamatest” etteastetest laiemale üldsusele tegi Sex Pistols Briti ühes populaarseimas telesaates “Today”. Bänd pälvis meeletu avalikkuse tähelepanu, kasutades õhtuses otsesaates ebatsensuurseid vandesõnu.

1976. aasta lõpul sõlmis Sex Pistols lepingu maailma ühe suurima plaadifirmaga EMI ja nende manageriks sai PR geenius Malcolm McLaren. Koos anti veel samal aastal välja Sex Pistolsi esiksingel “Anarchy in the U.K”. Leping EMI-ga jäi meeste jaoks aga lühikeseks. 1977. aasta märtsis kirjutasid Sex Pistols ja A&M Record Company alla uuele lepingule, kuid selle kehtivus jäi veel lühemaks kui eelmise.

Mais 1977.a. jõudis Sex Pistols oma kolmanda plaadilepinguni — Sir Richard Branson isiklikult võttis nad Virgin Records’i kaitsva tiiva alla. Bänd, mis oli tuntud oma PR trikkide poolest otsustas kuninganna Elizabethi hõbejuubelit tähistada väärikalt: valmistati singel “God Save The Queen”, mida esitati Thames’i jõel sõitvalt laevalt.

Bändi esimene suurem koosseisumuutus toimus pärast 1977. aasta Amsterdami kontserti, kui bassimängijal Glen Matlockil kõigist villand sai. Bassimängija koha sai bändis Sid Vicious, kellel puudus täielik pillimängu oskus, aga kes oli lihtsalt Johnny Rotteni sõber.

Paar päeva pärast kontserti San Franciscos teatas Johnny Rotten, et Sex Pistols läheb laiali.

Sex Pistolsi kontserdi piletid saabuvad müügile 12. mai hommikul kell 10, teatas Delfile JK MUSIC TEAM.