"Seoses viimastel päevadel Orri Páll Dýrasoni vastu esitatud äärmiselt tõsiste ja isiklike süüdistustega oleme vastu võtnud otsuse, et ta lahkub bändist, et saaks juhtunuga eraviisiliselt tegeleda," kirjutasid bändi liikmed Jónsi and Georg Hólm sotsiaalmeedias.

Trummarit süüdistab vägistamises artist Meagan Boyd, naine tegi seda Instagramis.

"Ma olin purjus ja kohtusin temaga klubis. (olin lühikest aega ühes klubis tantsija) Ma suudlesin teda enne, kui me samas voodis magama jäime. Ma ärkasin üles ja ta oli ilma minu nõusolekuta vahekorda alustanud. See juhtus tol ööl kaks korda ja ma mõtlesin, et miks ma ei lahkunud juba pärast esimest korda. Aga ma olin purjus, rampväsinud ja šokis ning see oli aega enne seda, kui ma kuulsin esimest korda midagi Uberist või Lyftist. Aga see ei loe, sest kedagi ei tohiks vägistada/puudutada/lakkuda/k*ppida ilma tema LOATA."

Trummar tegi Facebookis eile hommikul avalduse, kus märkis, et süüdistus on kindlasti talle viimastel päevadel tugevalt mõjunud.

"Mõned võivad pidada seda õigustatuks ja ma ei kavatse nende inimestega vaidlema hakata. Siiski palun siiralt, et need samad inimesed suunaksid viha õigesse kohta ja hoiduksid minu pere, ja eriti minu abikaasa juhtunusse tõmbamisest. Samal ajal palun ma inimestel jääda rahulikuks ja mitte jaguneda kahte leeri. See ei ole kohtuvaidlus, vaid lihtsalt tema sõnad minu omade vastu internetis. Valjud ja provokatiivsed sõnad ei tee kellelegi head – ei mulle ega talle."