46-aastane lauljanna võttis sõna nii Cyruse skandaalsete live-ülesastumiste, aga eriti tema hiljutise muusikavideo ilmumisest ärgitatuna, milles 20-aastane poptäht alasti lammutuspommi otsas külgub ja kuvaldat lakub. Kusjuures suure osa videost seisneb nutva Cyruse näo lähivaates näitamises - võte, mille kuulsaim näide on O'Connori video loole "Nothing Compares To You".

"Olen väga mures, et inimesed sinu ümber on mõjutanud sind arvama ja julgustanud uskuma, et videotes alasti olemine ja haamrite lakkumine on lahe. Muusikaäril on sinust täiesti ükskõik, meist kõigist. Nad kupeldavad sind nii palju kui saavad ja panevad sind arvama, et sa ise tahtsid seda. Ja samal ajal kui kõige selle pärast ihuüksinda võõrutusravil lõpetad, seilavad nemad oma jahtidega Antiguale, mille nad ostsid sinu keha müümisest saadud tulust," kirjutab O'Connor.

Ta kirjutas ka, et Cyrus ei pea edu saavutamiseks laval poolalasti olema, mida ta MTV VMA galal suure skandaaliga tegi.

"Sa oled väärt rohkemat kui su keha ja su seksapiil. Sul on piisavalt annet, ära lase muusikaärikatel ennast kupeldada. Palun ütle tulevikus ei, kui sul palutakse oma keha müüa," jätkas ta ja lisas, et Cyrus saadab oma käitumisega oma noortele fännidele ohtliku sõnumi.

"Meeldib see meile või mitte, naistena oleme selles äris eeskujuks ja seepärast peame me olema väga ettevaatlikud, mis sõnumeid me teistele naistele saadame. Sinu sõnum on, et on lahe ennast müüa. Aga see ei ole lahe, Miley. See on ohtlik. Naisi peab hindama enama kui nende seksuaalsuse poolest.