Human Ground koosneb väga vilunud muusikutest: kitarristid Tarvo Valm (Me, Myself & I, Toe Tag, Blind jpt) ja Joe Alderlöf, trummar Marko Atso (Metsatöll, Loits, ex-Solwaig, ex-No-Big-Silence jpt), bassimees Raivo Piirsalu (Metsatöll) ning vokalist Pille Rand.

Bändi esikalbum “Human Ground” ilmus 2005. aastal. Plaadi ilmumisele järgnes väga kontsertiderohke periood, mille hulka kuulus ka Poola päritolu Behemothi soojendamine Leedus. Tänasel päeval valmistab Human Ground ette oma uut albumit.

Bändi trummar Marko Atso ütles, et kui tuli teade Slayeri managemendilt Human Groundi kinnitamisest soojendusesinejaks, oli tal tunne justkui oleks võitnud lotoga jackpoti. “Maailmas on vaid kaks bändi kellele ma oleks iga kell trummitehnikuks või soojendusesinejaks. Üks neist on Slayer”.

1981. aastast tegutsev Californiast pärit thrash-metal-bänd on tänase päevani jäänud kindlaks oma valitud muusikalisele suunale. Bänd pole kunagi nautinud edetabelite esikohti, kuid on “oma liistudele” truuks jäänuna saavutanud muusikamaailmas absoluutse kultusbändi staatuse.

Tasub märkida, et Slayer on ainus bänd “suurest nelikust” (“Big Four”, kuhu kuulusid ka Metallica, Anthrax, Megadeth), kes tegutseb siiani originaalkoosseisus : Tom Araya (vokaal, bass), Kerry King (kitarr), Jeff Hanneman (kitarr) ja Dave Lombardo (trummid). Slayer on 27 tegutsemisaasta jooksul üllitanud 9 täispikka stuudioalbumit ja 2 kontsertalbumit.

Slayer annab 1. juulil Tallinnas oma ainsa Baltikumi kontserdi. Uksed kontserdile avatakse 18.00, Human Ground alustab 20.00.