Bändi ninameest Hendrik Sal-Sallerit võib õigustatult pidada üheks produktiivseimaks tegelaseks meie Ipopp-rokk muusikamaastikul - tema sulest on pärit mitmekümned surematud hitid, nagu: "Käime katuseid mööda", "Tantsin sinuga taevas", "Jalgpall on parem kui seks", "Meteoriitide sajus", "Mõistus on kadunud", "Ainult unustamiseks" jne. 

Esimest korda oma ajaloo jooksul otsustas Smilers pidada sünnipäeva. "Olla 20 aastat pidevalt pildis ja kõrvus väärib ometigi tähistamist. Oma kuulajate ja ka muidugi enda rõõmuks veedame 5 pidulikku ja unustamatut õhtut üle Eesti. Kogu ansambel on ootusärevuses ning plaanime kõik emotsioonid välja lasta!", räägib Hendrik Sal-Saller.

Sünnipäevakontserdid SMILERS XX - 20 AASTAT METEORIITIDE SAJUS toimuvad 19. - 23.novembrini liinil Jõhvi-Viljandi-Pärnu-Tartu-Tallinn. Täpse info piletite kohta leiab Piletilevist ja Ticketprost.

Ilmub ka 54 looga kogumikplaat, mille pealt leiab kõik Smilersi tuntud hitid ning lisaks ka uut kraami - Smilersi töötluse kunagisest Soome hitist "Armastan ma luuserit", "Unistajad" ja verivärske "Mojito".