Bänd ei tundu võtvat vastu uusi esinemispakkumisi ning vabade kuupäevade osas ei õnnestunud Publiku lugejal ansamblilt ka kohest vastust saada.

"Ansambli liikmena saan öelda, et Tanel Padar keskendub soolokarjäärile, aga see ei tähenda, et The Sun enam kunagi uuesti ei mängiks," ütles Danel Pandre, kes legendaarse bändi muusiku ja esindajana lisab, et The Sun on suuremate pausideta mänginud 14 aastat.

Publiku küsimusele, kas ja mis põhjustel Tanel Padar & The Sun enam väidetavalt ei tegutse, ansambli mänedžer Danel Pandre täpsemalt ei vastanud. Samuti jäi tabamatuks bändi solist Tanel Padar.

1. aprillil käesoleval aastal ilmnes, et Tanel Padar on asutanud omale firma nimega Padar Production OÜ, millega juba ka raha teenib. Ka laulja suhtlusvõrgustikus asuval kodulehel seisab sama ettevõtte nimi. Toona sõnas ansambli mänedžer Pandre Publikule, et Padar lõi ettevõtte kooliprojekti raames, nimelt tudeerib Padar EBS-is ja Pandre kinnitas, et tema ning Padari ühine ettevõte Crunch Industry OÜ tegutseb endistel alustel edasi.

"Ülikoolis ettevõtlust tudeeriv Tanel Padar lõi oma ettevõtte, et saaks õpitut praktikas ellu viia nii loomevaldkonnas kui ka oma muudes tegevustes, seda sõltumata juba käivitatud protsessidest," selgitas Pandre kolm kuud tagasi.

Praeguse seisuga on Padari nimi veel ka Pandre juhitava muusikamanageerimisettevõtte Full House Agency nimekirjas nii duoga kui ka ansambliga The Sun. Tanel Padari enda tegemiste sekka kuulub ka näiteks Tomi Rahulaga akustiliste kontsertide andmine.

Sellegipoolest paistab Tanel Padar & The Sunil ees väga tihe suvi. Bändi saab näha veel 16. juunil Pärnus, 17. juunil Haapsalus, 23. juunil Pühajärvel, 24. juunil Saaremaal, 13. juulil Padisel, 14. juulil Peipsi ääres, 21. juulil Toilas, 28. juulil Jõgeva Treffil, 29. juulil Võsu rannafestivalil, 11. augustil Valgas, 18. augustil Verioras, 19. augustil Pöides, 20. augustil taasiseseisvumispäeva kontserdil Pirital ning 25. augustil Kihnus.