"Välja oli reklaamitud kui unplugged* kontsert. Kuigi pole nende suurim austaja, siis üldjuhul on mulle meeldinud artistide unplugged esinemised," kirjeldas kontserdikülastaja. "Aga see, mis Shanon tegi, see oli halenaljakas," jätkas lounge'i külastaja.

Nimelt tulnud kahe muusiku, Janek Hariku ja Taavi Immato esinemise ajal taustamuusika hoopis fonogrammilt. "Muusika plaadilt ja lauldakse peale. Kitarri mängimist teeseldi! Selle asemel oleks võinud olla süntekas mõlema kahe ees ja nad oleks lihtsalt võinud seista nagu vanasti Jam tegi," sõnas pettunud kuulaja lõpetuseks.

Ansambli looja ja kitarrist Janek Harik sõnas Publikule ja kurvale kuulajale selgituseks, et tegemist on täiesti hariliku backtrackiga**. "See pole otseselt fonogramm, vaid backtrack. Kuna me teeme unplugged kava kahekesi, polegi võimalik meil kõike korraga mängida," selgitas Harik.

"See on tänapäeval väga levinud asi. Butterfly lavale ei ole võimalik näiteks klaverit mahutada. Seetõttu tulebki meil taustamuusika ja seda kasutavad kõik artistid. Kuidas keegi seda teeb või ei tee, on iseasi," tõdes Harik ning täpsustas, et Shanoni lugude puhul kõlavad taustalt klahvpillid.

* Unplugged kontsert tähistab reeglina ansambli esinemist, mis viiakse läbi kas vähendatud koosseisus ja/või akustiliste pillidega, esitades lugudest tavapärasest erinevaid versioone.

** Backtrack on vähendatud pillipartiidega fonogramm, mis aitab jätta akustilisest esinemisest muusikaliselt täidlama mulje.