Soome bändide muusikaline repertuaar ulatub tänavusel festivalil psühhedeeliast, eepilisest heavy-metalist ja punkrockist balkani meloodiateni. Järvakandis astuvad üles Soome eepilise power-metali bänd Teräsbetoni, stiilideülene ja psühhedeelne Circle, pöörane pasunakoor The Bad Ass Brass Band ning punkrocki kollektiiv Anal Thunder.

Teräsbetoni
Teräsbetoni on justkui Soome oma Manowar, kes uitab muinasjutulistes saagades. Nad viivad publiku müütilisele maale Metallivaltio, kus levivad keskaegsed eepilised kangelaslood ning domineerib rüütellik au ja väärikus, kordusmotiividena sähvivad lahinguväljadel mõõgad ja sõjakirved ning kõlavad laululood, mis pajatavad aususest ja reetmistest, kurjusest ja headusest, tõest ja vennaarmust. Teräsbetonil on ilmunud neli täispikka albumit, nende debüütplaat esitati Emma auhinnale (Soome Grammy). Album "Vaadimme Metallia" (2006) oli meeletu müügihitt ja läbimurre bändi ajaloos. Laiemale publikule on Teräsbetoni tuntud aastast 2008, mil nad esindasid Soomet Eurovisioonil.

Circle
1991. aastal loodud psühhedeelse rockmuusika grupp Circle on mitmete kriitikute meelest teeninud oma eripärase stiiliga välja suisa kultusliku staatuse. Eeskätt on Circle tuntud meeldejääva kontsertbändina, kelle iga live on erinev. Nende loomingut on enim mõjutanud 1980ndate UK indie bänd LOOP. Samuti on jätnud Circle’i muusikasse ja live-esinemistesse jälje alternatiivmürabändide raevukas rock’n’roll. 90ndate keskpaigast tekkis neil hingesugulus krautrockiga, muusika muutus intellektuaalsemaks, omandades tugevaid kõrvalmõjusid avangardist ja eksperimentalismist. Ise on nad ennast nimetanud muuhulgas soome heavy-metali uueks laineks (New Wave of Finnish Heavy Metal). Circle'i esinemised oma maagilises ja värvikas hulluses meenutavad šamanistlikke rituaale, omapära lisab inglise ja soome keelte baasil välja mõeldud keel – meronia, millele nad endiselt oma loomingu rajavad. Märkimisväärne on Circle‘i stuudio- ja kontsertsalvestuste hulk, näiteks vahemikul 2003–2007 avaldasid nad 12 albumit.
Anal Thunder
Soome viieliikmeline punkrock kollektiiv Anal Thunder alustas 1997. a. Ida-Soomes, kuid praegu tegutsevad nad peamiselt Helsingis. Ise kirjeldavad nad bändi algusaegu sõnadega: „Kusagil kaugetel 90ndatel sai kokku grupp mehi, kes tahtsid suuri ja lõputuid pidusid õlle, naiste ja toidu keskel, ning nii saigi alguse Anal Thunder.” Siiani on see kõik neil ka edukalt õnnestunud. Bändil on olnud hulgaliselt tuure Soomes ja Inglismaal ning korra on hullutatud publikut ka Eestis. Kodulehelt võib lugeda, et nad rokivad kõvasti, neil on parimad live‘id, meloodiad ja üldse on nad suurepärased ka ilma kõigi nende kiidusõnadeta.
The Bad Ass Brass Band
Plekimõlkimine, kõveralt marssivad kolonnid, mustad lipud ning kõrvulukustavad pasunahelid – kõik see on The Bad Ass Brass Band. Liialdatud sõnavõtud, massilised segadust külvavad meelavaldused ja lustakad puhkpilli tapatalgud on omadused, mis neid kõige paremini iseloomustavad. BABB on justkui kontrapunkt sõjaväe ja politsei orkestritele, muusikakollektiiv, mis esitab äraspidiseid marsse. BABBi 14-liikmeline puhkpilliorkester rõhutab oma vaimukuses ja positiivses meeleolus ennekõike antimilitaarset sõnumit. Bänd on ehmatanud oma kodumaad juba paar aastat, astudes üles erinevatel Soome festivalidel, tänavademonstratsioonidel ja kontsertidel. BABBi muusikud on tuntud ka BABBi väliselt, mängides sellistes bändides nagu Ismo Alanko Säätiö, Soul Captain Band, Sielun Veljet, The Balls, Dave Lindholm Band, Alamaailman Vasarat, Kadotetut, Mojakka. Astro Can Caravan, Paukkumaissi, Tundramatiks, Peloton ja Nicole Willis & The Soul Investigators.

Rabarocki esinejate nimekirjas on veel Austraalia päritolu drum’n’bassi ja elektroonilise rocki bänd Pendulum, USA alternatiivrock-ansambel Filter, Rootsi raskerocki kollektiiv Mustasch ja legendaarne Kanada progepungi trio NoMeansNo. Lähiajal lisandub veel paarkümmend artisti. Rabarocki passid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti soodushinnaga 39 eurot kuni aprilli lõpuni.