Children of Bodomi juured ulatuvad aastasse 1993, mil alustati Inearthed nime all. Mõned aastad hiljem plaadilepingut sõlmides otsustati uue, Bodomi järve ääres toimunud seni lahendamata salapäraste mõrvade järgi võetud nime kasuks ja esikalbum "Something Wild" tõi bändi koheselt maailmakaardile. Sel suvel ilmus Children of Bodomi järjekorras kaheksas stuudioplaat "Halo of Blood", mida bänd sügisel Euroopa tuuri raames tutvustab.

Alexi Laihot on järjepidevalt hääletatud andekaimate ja kiireimate kitarristide nimistusse ja kui Total Guitar ajakiri palus ritta seada kõigi aegade parimad metal-kitarristid, pälvis Alexi hääletusel esikoha. Lisaks on ta mänginud bändides Sinergy, Kylähullut, Thy Serpent, Impaled Nazarene, Hypocrisy ja Warmen. Bändi teine kitarrist, Roope Latvala, on Eesti publikule tuntud eelkõige kui thrash-bändi Stone asutajaliige.

Piletid Children of Bodomi kontserdile tulevad müügile esmaspäeval, 29. juulil kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades. Piiratud kogus soodsamaid fännipasse tuleb müügile Tallinnas klubis Woodstock ning Tartus ja Pärnus kaupluses Muusik. Uksed kontserdile avatakse kell 20:00.