Tänavuse festivali südameks saab Narva jõe kallas vaatega Ivangorodi ja Narva linnustele ning Narva Linna Sadam. Kontserdid jagunevad jõepromenaadile kujundatavale välialale, kuhu püstitatakse festivali pealava, Ro-Ro klubisse ja ajaloolise puuvillalao hoones asuvaisse paadikuuridesse. Tähistamaks uue jahisadama avamist Narva-Jõesuus, avatakse Narva Linna Sadam väikepaatidele ja jahtidele, pakkudes külalistele ka lõbusõitu jõel.

Festival algab kolmapäeva, 26. augusti hommikul Linda 2 keskuses tegutsevas loomeinkubaatoris OBJEKT ettevõtluspäevaga, mille ettekandeist ja töötubadest saab osa võtta nii kohapeal kui ka virtuaalselt. Pealelõunal liigutakse sadama alale, kus toimuvad BAZARi arutelud ning külalisi ootavad laeva- ja paadisõidud, laste- ja noorteatraktsioonid, tänavatoit ja kohvikud. Kolmapäeva õhtust öötundideni toimuvad jõekalda kolmel laval festivali põhikontserdid.

Neljapäeval, 27. augustil toimuvad tasuta kontserdid ja kunstiüritused üle linna ning õhtul väljub Narva raudteejaamast erirong pealinnas algavale festivalile Tallinn Music Week (TMW). Neljapäevast laupäeva hilisööni kestva TMW lõppakordiks on pühapäeva pealelõunased kontserdid Lääne-Harjumaal Paldiskis.

„Station Narva on üks väheseid piirkonna festivale, mis avab uusi asukohti ja uusi formaate,“ ütleb festivali Narva tiimi juht, kultuurikorraldaja Jevgeni Timoštšuk. „On tõeliselt hea meel, et vaatamata mitte kõige kergematele aegadele festival taas toimub ning nii linnaelanikel kui ka meie külalistel avaneb võimalus Narvat ootamatutest külgedest avastada. Tuttav jahisadam ja rannajoon tõotavad kujuneda väga põnevaks mitmekesise muusika ja loovuse kohtumispaigaks.“

„Tänavune festivaliaasta on kujunenud teistsuguseks kui keegi oleks oodanud,“ ütleb TMW ja Station Narva juht Helen Sildna. „Kuna TMW on kolinud oma tavapäraselt toimumisajalt märtsikuust augustisse, tundus parim ühendada Narva tiimiga sel korral tõeliselt jõud ja korraldada ühendatud festivalinädal viimasel suvenädalal. Loodame näha kultuurisõpru üle Eesti Narvas ja Ida-Viru külalisi omakorda Tallinnas. Siseturismi elavdamine ja koostöö on olulisem kui kunagi varem.“

Station Narva ja TMW korraldatakse vastavalt antud perioodil avalikele üritustele kehtivatele reeglitele, mis aitavad vältida koroonaviiruse levitamist või sellesse nakatumist. Külaliste ja osalejate arv on vastavalt viirustõkke piirangutele tänavu kuni 1000 inimest.

Station Narva 2020 esinejad kuulutatakse välja järk-järgult.