“Better Days on mu teine suurem singel, mis valmis koostöös Raul Ojamaaga ja kahe tüdrukuga UK’st: Katie Sky ja Tara Priya Chandra,” tutvustas Stefan Kroonikale. Loo pealkiri “Better Days” tähendab “paremad päevad”, kuid positiivne muusik ei jää ise ainult paremate päevade peale lootma. “Ma elan päev korraga, aga loodan alati paremasse ja aitan sellega kaasa nii palju kui saan,” sõnas Stefan.

Häid päevi on Stefanil tänu oma kallimale Victoriale palju. “Hea päev on 20. veebruar, sest siis me kohtusime Victoriaga esimest korda ja tänu temale on iga päev mul päev parim,” tunnistas muusik romantiliselt. Kui hiljuti kirjutas Kroonika, et fännid suhtuvad Stefanisse vahel pealetükkivalt, siis peale Eesti Laulu on olukord rahunenud. Kõige rohkem saab Stefan fännidelt toetust ja positiivseid sõnumeid. Vahel sattub sekka ka erandeid.

“Üks vist oli mingi fake account paljaste tissidega, ütles et ma võin sulle teha seitse last, aga kahjuks ta jäi hiljaks sellega. Mul on õnneks juba üks kandidaat kellega koos lapsi teha,” naeris ta.

Seekordne jaanipäev tuleb Stefanile rahulik. Muusik ei heida kellelegi ette ka alkoholi tarbimist. “Alkohol on loomulik asi jaanipäeval, mis aitab meeleolu tõsta ja päeva veelgi lõbusamaks muuta. Mulle endale näiteks meeldib juua brändit, mis jäi mulle külge isast kellele meeldib ainult Ararati juua või siis punast veini või tavalist õlut,” selgitas Stefan. “Eestlased lihtsalt tähistavad
seda päeva ja see on punane püha, miks siis mitte ka napsutada natukene. See ei tee kunagi halba. Peaasi, et asi liiga käest ära ei lähe.”

Fännidele on Stefanil ka rõõmusõnum. Sügiseks on valmimas uus plaat ning ka suvel on esinemisi tihedalt.