Kroonika aasta seksikaimaks meheks valitud Stefan andis 19. juunil välja loo "Oh My God", mis on tehtud koostöös andeka Karl-Ander Reismanniga. Stefan rääkis Raadio 2-le antud intervjuus, et loo algne pealkiri oli Victoria ja seda tema praeguse elukaaslase järgi. Victoria soovis muusikult ka enda nimega või talle pühendatud laulu nagu Stefanil oli juba eelmise silmarõõmu Laura kohta, aga asjad läksid teistmoodi.

"Tahtsin Victoriale kingi teha, aga siis kui ma laulsin talle, siis ta ütles, et "ära seda (Victoria) küll laulu nimeks pane ja muuda refrään ära"," kirjeldas Stefan elukaaslase reaktsiooni.

Armeenia juurtega Stefan sõnas, et ta on Eestimaa suve nautinud täiel rinnal, käinud ujumas ning võtnud ka päikest. Keskmisest jumekam Stefan ütles, et kui väljas väga palav on, siis ta on pigem rohkem peidus, sest palavate ilmade fänn ta pole.

Suve jooksul tahtis laulja külastada ka linna Armeenias, kust tema pere pärit on, aga koroonaviiruse tõttu sinna ligi ei lasta. Armeeniasse oli plaan minna läbi Gruusia, kuhu ta augustis läheb, aga praegu tundub, et peabki vaid ühe riigiga piirduma.

Jaanipäeva veedab laulja Eestis ja nautides seda täiel rinnal. Stefani jaoks on jaanipäev pitsid, sõbrad, lõke ja šašlõkk, nagu ka paljude teiste eestlaste jaoks.

Stefani jaoks on kõik aastaajad romantilised, aga suvi on eriti hea, sest inimesed panevad end ilusasti riidesse, siis tulevad inimesed välja ja Stefanile meeldib neid vaadata.

Karantiiniaega meenutades ütles Stefan, et tal oli alguses raske, aga nüüd, mitu kuud hiljem, on normaalsus tagasi tulemas ja olukord parem.