„2003. aastal laulsin ma konkursile Eurolaul 2004 esitamiseks sisse demo laulule “Nevermore Island”, mille olid kirjutanud Mario Kivistik ja Margus-Koit Kivistik,” teatab Triin Olev meediale saadetud avalduses.

Lugu kahjuks finaali ei pääsenud ja demovariandiga edasi ei tegeletud. „K kuid mulle tundus, et seda võiks ehk kasutada mõnel avalikul esinemisel. Mainisin seda ka plaadifirmale TopTen, kelle artist ma olen, ja sain selleks nõusoleku.”

„Ma ei teadnud, et tegelikult käis see luba ainult fonogrammi (mis oligi TopTeni oma) kasutamise kohta ja et loo esimest korda avalikult esitamiseks oleksin pidanud küsima ka loo autoritelt, kas lugu sellisel kujul on nende arvates avalikustamiseks küps, sest arvasin, et kui laul on juba Eurolaulu-konkursile esitatud, siis võib seda ka mujal esitada. Seepärast ei mõelnud ma ka laulu CITV 2003 aastalõpukontserdil esitades, et sellest võib mingi probleem tekkida,” põhjendab Triin Olev.

„Mul on väga kahju, et minu sellest esinemisest on nii palju pahandust tekkinud,” nendib Olev. „Igatahes ei ole loo autorid juhtunus küll kuidagi süüdi, vaid tegu on lihtsalt äärmiselt kahetsusväärse eksitusega.”