Laulukaare all asuval kontserdialal astuvad üles Eesti praeguse hetke ühed kuumimad nimed. Shanon, Genka ja Paul Oja, I Wear* Experiment ja Reket on laval festivali avapäeval, 18. augustil. Laupäeval, 19. augustil hoolitsevad muusika eest Meisterjaan, Pur Mudd ja Jüri Pootsmann. Lõpuakordi tulistab Madfest’i kontsertlaval kõige värvikam kohalik bänd Winny Puhh. Öötundidel muutuvad Lauluväljaku siseruumid suurimaks suviseks ööklubiks, kus peoloomad saavad jalga keerutada päikesetõusuni!

Reedel, 18. augustil hoiab piduliste tuju üleval Sky Plus @The Club, mille raames asutvad DJ-pulti Eesti populaarseima raadiojaama Sky Plus’i DJ-d Sven Arusoo ja Andi Raig, külalistena on neid toetamas Vaido Pannel ja BAD J. Eesti Ekspressi poolt Eesti ööelu megahitiks tituleeritud Vallaliste Pidu laseb oma armunooled kõikide üksildaste hingede suunas lahti laupäeval, 19. augustil! Sel armukarussellil on suunaviitadeks tants, trall, kiirkohtingud ja armunõuandla. Muusika eest hoolitsevad Kristel Aaslaid ja Mattias Naan, üles astub ka Tigran otse Pärnumaa rannast ning paljud teised.

“Oleme Madfest Festivali eel äärmiselt rahulolevad. Korraldustiimi kindel soov on luua keskkond, kus inimesed saavad mõistliku piletiraha eest kvalitseetset meelelahutust.” sõnab Madfest’i projektijuht Keit Triisa. “Laadaalale oleme kokku kutsunud kõige värskemat kraami pakkuvad laadakauplejad. Toidutänaval saab maitsta nii Peipsi kala, kvaliteetset kebabi, kui ka pealinlaste poolt armastatud käsitööburgereid. Loomulikult ei puudu toidualalt ka ehe Eesti rahvustoit. Ööpidulistele on toidutänav avatud varahommikuni välja.”

Madfest Festival 2017 pileteid on müügis www.piletilevi.ee ja piletilevi müügupunktides üle Eesti!