1987. aastal sündinud Daana Ots on Suntribe’i viies liige ning esineb ansambli koosseisus ka mais Kiievis toimuval Eurovisiooni 50. lauluvõistluse poolfinaalis ning loodetavasti ka finaalis, teatas ETV Delfile.

“Uus liige lisatakse gruppi lihtsalt sel põhjusel, et me oleksime tugevamad ja efektsemad,” selgitas Eesti eurolaulu peaprodutsent Juhan Paadam. Eeloleval nädalavahetusel salvestatakse Sven Lõhmuse loo “Lets Get Loud” videot.

Eesti Televisioon kutsub klubisse Hollywood publikut alates 14 eluaastast, kes on huvitatud kaasa lööma video massistseenides. Selleks tuleb tulla peoriietes klubisse Hollywood pühapäeval, 6. märtsil hiljemalt kell 11.

Video autoriks on režissöör Marek Miil. Lisaks Hollywoodile on video võttepaikadeks ka klubid Prive, Riff, Planetsport, samuti 21 kool, ETV I stuudio ning Viru keskus.

Laulust “Lets Get Loud” valmib 7. märtsil ka lavaversioon ETV IV stuudios, mis saab aluseks Kiievi poolfinaalis ettekandele tulevale lõppversioonile.

Lisaks kahele videole on selgunud ka ansambli Suntribe stilist, kelleks valiti Gerly Tinn ning lavalise liikumise autor, kelleks on koreograaf Jüri Nael.