See on eksklusiivne võimalus lisaks tavapärasele Trafficu koosseisule näha laval veel üle 10 hea sõbra-muusiku, kes ka varasemalt Trafficuga koos ühel või teisel moel lavalaudu jaganud. Seadete tegemise juures on abiks olnud Siim Aimla, lavale tulevad nii keelpillikvartett kui ka puhkpillide sektsioon.

Salvestus toimub 28. aprillil kell 19:00 ERR Telemaja 1. stuudios, kuhu on just selleks õhtuks ehitatud spetsiaalne lava ning tehtud heli- ja valgustehniline produktsioon vaid antud ürituse jaoks.

"Tahame saabuva 10. sünnipäeva puhul endast jälje maha jätta ja mis oleks selleks parem, kui ühe kauamängiva salvestamine. Samas soovime seda teha ka veidi teistmoodi – nüüd lindistamegi terve albumi just sealsamas ETV Live salvestusel kõigi pealtvaatajate ees. Ma usun, et selle töö köögipoolt on nii lähedalt väga põnev vaadata," arvas solist Silver Laas.

"Ka mulle tundub, et aeg on küps üheks uueks plaadiks. Oleme bändiga juba 10 aastat koos mänginud, sadu kontserte andnud ja selle aja sees avaldanud üle 15 singli. Tänaste bändimeeste esituses kõlavad lood hoopis küpsemalt, kui bändipoiste esituses, kes need lood kunagi sisse mängisid," naeris kitarrist-laulukirjutaja Stig Rästa.
"Eelmine plaat ilmus juba neli aastat tagasi ja akustilist ega ka live-plaati pole me veel varem teinudki. Ma loodan kõiki meie fänne sellel salvestusel näha, lisaboonuseks veel ka ETV live, " lisas Rästa.

"Varasematel albumitel on olnud lugusid, mis pole laiema publiku seas suurt tuntust kogunud, kuid mis on meile endile südamelähedasteks saanud. Nüüd olemegi välja valinud meie arvates parimad juba varem ilmunud lood ning lisanud sinna veel paar täiesti uut lugu, et uue albumiga end uuest küljest näidata," ütles Laas.