Korraldajatel tuleb Pärnu Vallikääru tavapärase toidu ja joogi kõrvale siiski hankida Vueve Clicquot Orange Label šampanjat, piparmünditeed ning ka väga erilisi Haribo Black Licorice kummikomme. Samuti peab saadaval olema üks kohalik ajaleht ning kaks värkest USA Today’d.

Seal’i „The Commitment Tour’i“ meeskonda kuulub 28 inimest, kes samuti on veefestivalile oma nõudmised esitanud. Nii näiteks peab hommikusöögilauas olema kindlasti võimalus vahvleid valmistada.

Samas on kogu saabuv tiim väga rahul lihtsate riietusruumidega, mingit lavatagust peenutsemist ei eelda ka Seal ise.

Kogu vajaliku helitehnika toob artisti meeskond ise Pärnusse kaasa ning asub seda kontserdipäeva hommikul paigaldama. Millal Seal ise Eestisse jõuab, pole hetkel veel teada. Võimalik, et laulja jääb Pärnusse aega veetma ja ööbima ka peale kontserti.

Et nii kõrge suurusjärgu staari pole varem Pärnus käinud, nägid Watergate'i korraldajad lava paigutamise planeerimisega päris tõsist vaeva. Nimelt on artistile püstitatav lava nii suur, et mahub vaevu Vallikääru puude vahele ära. Tänu Seali kontserdile jääb hiigellava Pärnusse mitmeks päevaks ja nii saavad võimsal pinnal toimuda ka kõik teised Watergate’i üritused, Pärnu bändide minifestivalist kuni suvepealinna tervitamiseni välja.

Seal esineb veefestivalil Watergate laupäeval, 18. juunil. Pärast kontserdi lõppu peetakse maha ka ürituse ametlik afterparty klubis Sunset, kus oma uusi lugusid ja uut bändi esitleb Dave Benton. Benton on lubanud esitada ka mõningaid Seali laule.

Pärnu Vallikäärus toimuva kontserdi pileti hind on 34 eurot, ürituse toimumise päeval 40 eurot.