Stuudiovoorus andis avapaugu
Getter Jaani
(16), kes esitas loo "Cruella de Vil". Maarja ootas Getterilt enamat, kuid Rein Rannap leidis, et tütarlaps sai oma esinemisega hästi hakkama.


Teisena esines Kerli Kivilaan (16), kes valis eesti keelse loo "Ööviiul". Maarja sõnas, et kerli mõjus lihtsalt ja talle meeldis teda kuulata. Mihkel Raud leidis, et esinemine oli aus. Samas lootnuks Raud särtsakamat lugu.

Elina Netšajeval (17) looga "What`s Up" kohtunike silmis nii hästi ei läinud. Mihkel Raud, kes varem neidu kiitnud, ütles sel korral, et talle meeldisid vaid lauljatari botikud. Maarja soovitas tüdrukul otsida endas sügavamat tooni.

Eliisa Kõiv (19) esitas loo "No end". "Sa oled mõnikord oma õest Kerli Kõivust isegi parem," rõõmustas Raud. Ka Maarja ja Rein Rannap vaid kiitsid Eliisat.

"Sul on hääl, mis on absoluutselt ära tuntav. Sul on bitchilik hoiak, mida paljudel meie lauljatel pole," lausus Mihkel Raud pärast seda, kui Sabrina Abdullajeva (20) oli esitanud pala "Hero".

Rein Rannapile meeldis Anne Arrak (21) rohkem, kui kunagi varem. Mihkel Raud polnud kiitusega kitsi: "Mulle meeldib, et sa ei saa ise absoluutselt aru, kui andekas sa oled." Maarja lisas: "Nautisin sinu peent musikaalsust." Anne läbimurre tuli looga "Sacrifice".

Liina Uibo (18) esitas loo "Nobody`s Wife". Mihkel Raud: "Ma arvan, et sinust saab väga hea taustalaulja. Sooloesinejana ma sulle suurt tulevikku ei ennusta!" Maarja arvas, et Liina mõjus ebakindlalt. Särtsakust ei näinud seekord ka Rannap.

Birgit Varjun (23) esitas Bob Dylani pala "Knockin` on heaven`s door". Maarja ütles, et hääl on Birgitil hea ja Eestis suisa ainulaadne. Rein Rannap nimetas esitust suurepäraseks, Mihkel Raud lisas, et kõik oli vinge.

Hea lugeja! Kas sinu lemmikud pääsesid edasi?