Igal muusikapalal on rääkida oma lugu. “Esimene singel seeriast jutustab kriitilisest punktist elus, kus ollakse iseendaga silmitsi ja tuleb teha valikuid või mitte midagi tegemata lasta murel endast võitu saada,” räägib bändi kitarrist Mirko Miilits.

“Loole valminud animatsioon laiendab mõtet veelgi, kuid nii laulu kui liikuva pildi puhul tahame jätta ruumi kuulajatele kaasamõtlemiseks ja arutlemiseks. Tegemist ei ole muusikavideoga, vaid just konkreetset lugu ilmestava animatsiooniga,“ lisab kitarrist.

"Eesti otsib superstaari" telesaatest tuttav solist Norman Salumäe jaoks on August Hunt väga oluliseks eneseväljenduse kanaliks ning eesti keeles oma lugude laulmine motiveeriv väljakutse. Norman teeb kaasa ka Nukuteatris etenduvas muusikalis “High School Musical.”

August Hunt seob oma loomingus põnevaid elemente stiilidest nagu britpop, garaažirock, trumm ja bass, R'n'B jne. “Anname välja ühe loo iga kuu ja seda kuni augustini. Tahame iga lauluga anda edasi erineva idee ning kindlasti moodustavad need viis lugu kuulajale sügiseks ühtse terviku. Väikese vihjena võin öelda, et igas loos on peidus Fibonacci jada,“ kommenteerib kitarrist Harri Uljas viie loo väljaandmise mõtet.

Kuula lugu SIIT!

Esmasingli juurde kuuluva mõtet laiendava animatsiooni leiab siit.