Timothy võlus kevadel paljusid televaatajaid oma lauluoskuse ning sarmiga, tema populaarsus tõusis veelgi peale laulu “Kaelakee hääl” esitamist eesti keeles.

7. detsembril esineb Timothy Viljandi Pauluse kirikus “Südamele südamest” jõulukontserdi raames omaloomingulise palaga “My World Around You”.

Kahe nädala jooksul esinevad kokku 12 Eesti linna 13-s kirikus solistid Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supp ning Villu Veski ja Siim Aimla saksofonil, Raun Juurikas klahvpillidel, Hele-Riin Uib löökpillidel.

Kontsertidel esitatakse muuhulgas nii jõululaule kui ka projektis osalevate muusikute omaloodud teoseid.

Villu Veski sõnul on muusika väga hoolikalt valitud ning arvestatud nii jõuluajaga kui ka kiriku omapäraga. Enam kui tunnine kontsert koosneb nii kaunitest gospel lauludest, traditsioonilisest eesti rahvalaulust ning projektis osalevate muusikute omaloomingust.

Aasta üks suuremaid jõulukontsertide sarju “Südamele südamest” on heategevuslik projekt, millega toetatakse südamehaigeid Eesti lapsi ja nende vanemaid läbi Eesti Laste Südameliidu.

„Südamele südamest“ jõulukontserdid algavad kõikjal kell 19.00, uksed avatakse 30 minutit varem. Piletid hinnaga 100 krooni (täispilet) ja 80 krooni (sooduspilet) on juba eelmüügis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades kõikjal üle Eesti.

Vaata ka kontsertsarja ajakava:

02. detsember: Kuressaare Laurentiuse kirik

03. detsember: Põltsamaa Niguliste kirik

04. detsember: Tallinna Kaarli kirik

05. detsember: Haapsalu Toomkirik

06. detsember: Pärnu Eliisabeti kirik

07. detsember: Viljandi Pauluse kirik

08. detsember: Võru Katariina kirik

09. detsember: Elva kirik

10. detsember: Põlva Püha Neitsi Maarja kirik

11. detsember: Rakvere Kolmainu kirik

12. detsember: Türi Püha Martini kirik

13. detsember: Tartu Pauluse kirik

14. detsember: Tallinna Pühavaimu kirik