Nii mõnelegi noorele lauljale on see esimene suurem avalik esinemine, aga peaaegu kõigile esimene kogemus esitada glamuurset muusikat suure orkestri saatel. Osalema on oodata ka neid lauljaid, kes saatest juba lahkuma on pidanud. Mart Sanderi sõnul on 24.novembril toimuv “Superõhtu Superstaaridega” tegelikult nagu suur peaproov järgmisel päeval toimuvale staarisaate big bandi voorule.

“Olen oma orkestriga selles voorus igal aastal esinenud ja mõelnud, et noored näevad nii palju vaeva uue repertuaari ja sellega kaasneva imidži omandamisel, aga praktiseerida saavad seda nii vähe. Sel aastal üritan esimest korda korraldada telesaatele eelnevat kontserti, mille käigus lauljad saaksid tõelise big-bandi tunde kätte — selleks on vaja suurt lava, säravaid tulesid, mürisevat aplausi.”

Sanderi sõnul on lauljad ise väga innustunult suhtunud ja nii mõnigi soovib esitada rohkem kui ühe laulu. “Kuna sel päeval algab niinimetatud pikkujoulu, kõlab kontserdil ka jõulumuusikat. Eriti huvitav on ka see, et osalevad mitu head lauljat, kes saatest juba lahkuma on pidanud, näiteks suurepärane Getter-Heleen Aron, kes ülinapilt jäi välja finaalsaadetest. Samuti on tulemas Katrina Tammiksalu, Karl Madis Pennar ja loodetavasti lisanduvad veel mõned solistid.”

Pileti kontserdile saab Piletilevist.