Laupäeval rõõmustasid finalistid Paunkülas Laste- ja Noorte Kriisiprogrammi leinatoetuslaagri lapsi. Kuigi põhiliselt ajasid Birgit, Jaanus, Anis, Getter, Anne, Marten ja Ott lastega mõnusalt juttu ning võtsid kitarri saatel laulu üles, ehitasid nad ka õues lumelaternaid ja saatsid heade soovidega mööda jõge teele laste kingitud paberist kurekesed. Külaskäik oli tõeliselt südamlik, jättes kõigile hinge sooja tunde.

Finalistid on olnud agarad teisel viisilgi head tegema. Hiljuti disainisid nad Karolin Kuusiku juhendamisel T-särgid, et nende müügist saadud tuluga Tallinna Lastehaiglat toetada. T-särke on võimalik juba praegu vaadata ja broneerida Tartu moe ja vabaajakeskuse Eesti moe- ja disainipoes Camyland. Ühe särgi hind on 249 krooni.

Laupäeval, 21. novembril, näeb särke Tasku moeshowl, mis järgneb finalistide minikontserdile kell 13:00. Loomulikul jagatakse ka autogramme.

"Eesti otsib superstaari: Lava taga" on TV3 eetris neljapäeval kell 20.00; staarisaate finaalsaade aga pühapäeval kell 20.30.