Välismaistest artistidest asutuvad Surfilaagri lavadele Tallinn Music Weeki publiku lemmik, elektroonilise muusika põnevaim uustulija Rangleklods Taanist, rajude riffikäikudega Belgia rockibändi Kapitan Korsakov ning Venemaalt, Siberist pärit funkstiili punt The Soul Surfers.

Kodumaistest artitistidest astuvad Surfilaagris üles Tallinn Music Weekil Skype Go Change the World auhinna võitnud Elephants From Neptune, armastatud Vaiko Eplik & Eliit, Surfilaagris oma teist EP-d Mind (Part II) esitlev State of Zoe, eneseirooniline ja universaalselt arusaadav Marten Kuningas, Eesti räpi imetegija DVPH (Dragon Volta ja Põhjamaade Hirm), maailma-tasemel vokaal-housi kodumaine esindaja Tiger Milk, rütmid ja löögid koosluselt KPM Live: Paul Oja & Kallervo Karu.

Surfilaagris oma esimesi etteasteid andev Kali Briis Band, soojust majja toov surfarite bänd Resolver ning valik Eesti parimaid DJ-sid ja produtsente: Check One Two legendaarne peoöö, Haigla DJde sametised helid, multitalent Sander Mölder, diskosuunitlusega DJ Talisman, värske muusika maaletooja Madis Nestor, Jazz It Up DJd Orav & Drummie, cooli blogi pidavad coolid KTLG DJd, surfiv ja surfav Kalamari Unioon ning Eesti esimesi jazziplaadikeerutajaid DJ Hannes Kalamäe.

10. - 14. juulini Pärnu lähedal Lemmerannas toimuv Surfilaager tähistab sel aastal 15. sünnipäeva. Surfilaagris on võrdsed sportimisvõimalused ja võistlus- ning demoprogramm nii purjelauduritele kui lohetajatele. Kohapeal on võimalik osaleda surfikoolitustel, õppida maailmatasemel pro-sõitjatelt ning lisaks nautida aktiivset meelelahutust.

Piletid on müügil Ticketpro müügipunktidest ja aadressil www.ticketpro.ee.

Eesti Purjelaualiidu ja Eesti Lohesurfiliidu liikmetele kehtivad soodustused piletihindadest.