Arrival "The Music of ABBA" näol on tegemist ABBA liikmete poolt tunnustatud ansambliga, kus teevad kaasa ka ABBA originaalmuusikud. Tallinna kontserdist võtab muuhulgas osa Abba originaalkooseisust Mike Watson – basskitarrist – kes on ka kuulus Napoleon Abba "Waterloo" albumi kaanel.

Show, mida pakub publikule Arrival From Sweden, on äravahetamiseni sarnane maailma ühe populaarseima ning enimmüüdud bändi ABBA originaalesinemisega. Tänu ABBA ametlikule tunnustusele saavad Arrivali liikmed esinedes kasutada originaalkostüüme ning lavadekoratsioone ja muid elemente. "The Music of ABBA" Eesti kontserdi korraldaja Tanel Sammu sõnul on Arrivali show kõige tõetruum ABBA kontsert, mida tänapäeval on üldse võimalik kogeda. "Arrivali solistide hääled ja väljanägemine on täielikult identsed ABBA originaalvokalistide omadega. Tribüütbändi heli- ja valguspark näeb välja ja kõlab täpselt nagu ABBA kontserditel aastakümned tagasi," sõnas Samm.

Arrival From Sweden on tegutsenud aastast 1995 ja neil on ette näidata kolmkümmend väljamüüdud maailmatuuri, muuhulgas rohkem kui 60 000 pealtvaatajaga showd Ameerikas. 2014. aastal ilmub bändilt ka ABBA seni avalikustamata laul.

Piletid 28. detsembril Saku Suurhallis toimuvale Arrival From Sweden show’le on saadaval Piletilevi müügipunktides ja kodulehel www.piletilevi.ee ning Statoili teenindusjaamades hinnaga alates 19 eurost.