Power Hit Radio fännide soovile vastu tulles kutsuti staarprodutsent Tallinna ööklubisse Factory oma viimase albumi "Politics of Dancing 3" maailmaturnee raames. Paul Van Dyk annab vahelduseks suurtele festivalidele eksklusiivse ja intiimse klubikontserd, kust ei puudu ka tema tuntuimad hitid nagu "For An Angel", "Let Go" ja "Alive".

Paul van Dyk on elektroonilise tantsumuusika DJ, muusik ja produtsent, kes on oma töö eest võitnud juba 2 Grammy auhinda. 2005. ja 2006. aastal valiti Dyk maailma parimaks DJ-ks. Paul on püsinud maailma top 40 Dj seas juba pea 20 aastat järjest, nendest 13 aastat esikümnes, mis näitab tema tunnustatust üle maailma. Paul Van Dyk on praeguse seisuga müünud ligi 5 miljonit plaati ning tema edulugu ei näita raugemise trende.

2009. aastal musitseeris Paul koos Frankfurdi raadio sümfooniaorkesteriga, mille peadirigent on Paavo Järvi. Koos korraldasid Paul van Dyk ja Paavo Järvi muusikasündmust nimega Music Discovery Project. Ettevõtmise idee oli orkester panna koos töötama täiesti teisest žanrist muusikaga ja tulemuseks oli väga huvitav crossover klassikalise ja klubimuusika elementide vahel. Projekti salajane osa oli see, et sel moel kokkupuutepunktide rõhutamisele panustades lähendatakse tänapäeva publikut klassikalisele muusikale.

Paul Van Dyk tuntuimad hitid on legendaarne Ibiza hümn "For An Angel", "Home", "We Are Alive" ning Eesti raadiotes palju eetri aega saanud "Let Go".

Klubis Factory annab Dyk eksklusiivse kontserti, kus lubas esitleda täiesti uut ja seni kuulmata materjali. Klubi on avatud 22:00 – 06:00 ning vanusepiirang üritusele on 18+. Piiratud arv piletid on eelmüügis Piletilevis eriti soodsalt – 19€, hilem pileti hind tõuseb. Saadaval on ka VIP-piletid, mis sisadab eraldi VIP-rõdu, eraldi sissepääsu ja garderoobi.