Marju Länik on "naerdes ja naeratades" laulnud suurtel lavadel juba 20, ei ikka 2x20 aastat! Tal on edukalt läbi käidud pikk lavatee, nii et tema puhul on staar täiesti kohane epiteet. Särav laulja võlub oma publikut erilise hääle ja karismaga, mis täidab kogu lava. Tema hääles on jõudu ja pehmust, talle ei ole võõras ükski muusikastiil.Tema repertuaaris on laule, mida teab iga eestlane.

Koos muusikutega luuakse laval suviselt soe ja värske kõla Suvekuninganna tuntuimatele hittidele läbi aegade, näiteks "Karikakar", "Päikesemaa", "Ma olen ju naine", „Terassüdamega mees“, „Ikka jälle“, uuematest lugudest raadioedetabelite tippu tõusnud "Veel, veel, veel elada ma tahan", "On üks meil hing", "Lööb särama päev", "Ma lähen jälle tulle" ja paljud teised lood.

Kogu pika ja muljetavaldava karjääri jooksul on Marju Länik pakkunud oma publikule kauneid muusikalisi elamusi. Kindlasti kuuluvad eredaimate hetkede hulka ka ülesastumised menusaadetes "Laula mu laulu" ja "Su nägu kõlab tuttavalt", kus terve eelmise aasta võis Marjut teleekraanidel laulmas kuulda ja näha. Neist viimases riputati Marju kaela lint “Lady Rock“. Hiljuti lisandus laulja auhinnariiulisse ka Kuldne Plaat - Panus Eesti Poppmuusikasse 2014.

Akustilisel kitarril – Ain Varts, Tartu Hansahoovis – Toomas Vanem;
Klahvpillidel – Andrus Rannaääre, Viinistus ja Kõue mõisas – Madis Muul;
Löökpillidel, kongadel – Elmet Neumann, Saue Vabaõhukeskuses – Caspar Salo.

N 2. juuli - Viinistu Kunstimuuseumi õu, kell 20
R 3. juuli - Tartu Hansa Hoov, kell 20
T 7. juuli - Vihula mõisa aed, kell 20
R 10. juuli - Saue, Vanamõisa Vabaõhukeskus, kell 20
P 12. juuli - Kõue mõis, kell 19